helsida_bostad
Anders Johansson sågar sina tidigare partikamrater i SigtunaFoto: Socialdemokraterna/Linda Håkansson

Sågningen av förre kommunalrådet: – Pinsamt förfarande

Förre kommunalrådet Anders Johansson spar inte på krutet i en diskussion på Facebook med sin tidigare partikollega David Lundqvist (S) som kallas Bagdad Bob av Johansson samt att hela förfarandet i fullmäktige anses pinsamt förfarande för majoriteten.

centrum_artikel_host

Förre fullmäktigeordföranden David Lundqvist (S) har inte gjort det till en hemlighet att Olov Holst inte borde ha låtit sig nomineras i samband med KSO-omröstningen. Men det ger inte förre kommunalrådet Anders Johansson mycket för. I en diskussion de båda emellan på Facebook sågar Anders totalt både sitt partis agerande i fullmäktige och Lundqvist. På en fråga om Anders vet varför Holst ställde upp i svarar Anders följande:
– David- nej, jag har ingen aning om det. Men om det är så att Holst bara har garanterat stöd från 19 mandat så framstår det för mig, och förmodligen för alla andra utomstående betraktare, som än mer obegripligt att Ibo inte är vald som KSO från 1/1 2016. Jag måste säga att rollen som Bagdad Bob inte klär dig speciellt bra.

”Busenkelt”
Johansson nöjer sig dock inte med att kalla Lundqvist för Bagdad Bob utan hela förfarandet med att inte få Khalifa valt kallar han för ”Pinsamt”.
– Man kan tycka illa om oppositionen och deras beteende, men det ska inte spela någon roll för det är bara att rösta igenom sin kandidat så får oppositionen stå där med ytterligare en förlust att lägga till de andra. Det är ju busenkelt.

Även att lansera ett extra KF utan att rösta igenom valet av Khalifa sågas av Johansson:
– Man ”äger” trots allt frågan själv och kan strunta i den bångstyriga oppositionen. Men icke, inte heller denna gång lyckas ”majoriteten” välja ny KSO från 1/1 2016… Om man efter detta inte begriper att hela förfarandet är pinsamt och ett mycket större problem för ”majoriteten” än för oppositionen, då är man antingen en grav verklighetsförnekare eller så begriper man sig inte på politik för fem öre. Båda är lika tragiska.

märsta.nu har sökt David Lundqvist för en kommentar.

connys_helsida
EXTRA

Märstabo döms för våldtäkt mot barn

Notiser En man i 35-årsåldern från Märsta döms för våldtäkt mot barn. Enligt domen ska han ha utfört handlingar mot en flicka i 10-årsåldern som är att jämställa med våldtäkt.

pantamera_avc_helsida
ungdomsarbete_helsida
defacto_helsida
toppbanner
centrum_sommar2022_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

connys
nrh
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_outsider2022
pantamera_out
arbete_outsider
swedol_outsider