socialdemokraterna_maj_panorama
Dan Rosenholm krävde för ett halvår sedan partiledaren Jan Björklunds avgång men det kommer han inte göra längre.Foto: Daniel Iskander/Arkiv

Rosenholm kräver inte Björklunds avgång längre

Denna helg håller Folkpartiet landsmöte, för ett halvår sedan krävde Dan Rosenholm partiledare Jan Björklunds avgång men det är inget han propagerar för längre: - Frågan om Björklund har inte varit uppe på medlemsmöten den senaste tiden, det finns alltså ingen grund för att agera. Dessutom är jag personligen, det är min egen privata åsikt, mycket nöjd med den politik som vår partiledning, inkluderande Björklund, arbetat fram och presenterat under hösten, skriver Dan i mail till märsta.nu

centrum_artikel_host

Dan Rosenholm var en av de folkpartister som för ett halvår sedan krävde partiledare Jan Björklunds avgång. Han uppmärksammades i både tv och rikspress för den saken. Landsmötet pågår denna helg men Dan Rosenholm fick inte plats. I mail till märsta.nu skriver Rosenholm att frågan om Björklund inte varit uppe på medlemsmöten den senaste tiden och att det därför inte finns grund att agera. Rosenholm är personligen mycket nöjd med den politik som partiledningen, inklusive Björklund arbetat fram:
– Vad kan vara strukturellt bättre än att sänka skatten på arbete och företagande och istället höja miljö- och konsumtionsskatter? Bra för enskilda människor, bolag och miljö. I samband med namnbytet poängterade Jan Björklund också till min glädje, välformulerat, vårt partis bas i socialliberalismen och de människor som har det svårast i samhället.

Fotnot: Jan Björklund omvaldes under förmiddagen.

eldsjal2024_helsida
connys_helsida
mp_helsida_eu
EXTRA

Ungdomar slogs i Märsta

Blåljus Polis larmades till ett bråk i Märsta där ett 15-tal ungdomar ska ha varit inblandade strax före klockan 16.

centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida
EXTRA

Ytterligare beslag på Arlanda

Blåljus Gränspolisen har under söndagen upprättat ytterligare anmälningar om penningtvättsbrott, den andra denna helg då det i lördags också beslagtogs kontanter och klockor.

forstamaj_helsida

Morgonkollen

Notiser Här är morgonkollen med uppdateringar från märsta.nu för den 21 april:

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

eldsjal2024_out
nrh_sigtuna
connys
ridskola_2020_outsider
mp_eu_outsider
pantamera_out
centrum_outsider_host