kyrka_advent _pan
Foto: Arkivbild

Risk för störningar i busstrafik och trafiken

Trafikverket varnar trafikanter från att ge sig ut på vägarna utan vinterdäck och SL varnar för problem i busstrafiken på grund av snöfallet.

centrum_artikel_host

Snöovädret har dragit in över kommunen. Ett antal centimeter väntas och SMHI har utvidgat den gula varningen till att nu omfatta hela kommunen och inte bara de södra delarna. Varningen gäller från klockan 16 på lördagen till klockan 21 på måndagen. Det väntas alltså snö i drygt 48 timmar. På söndagen 11 mm och måndag 10 mm. Trafikverket meddelade på lördagseftermiddagen att det finns risk för problem i trafiken och man ska inte ge sig ut utan vinterdäck. SL varnar för problem i busstrafiken där man ska ha koll på tidtabellen via appen.

pantamera_avc_helsida

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

advent_kyrka_helsida
centrum_host_helsida
agy_oppethus
moderat_pan_helsida
connys_helsida
busshållsplatsmordet

Rättegång utan misstänkt i HD

Notiser Högsta domstolen tog upp Busshållsplatsmordet på tisdagen - Men den misstänkte som är delgiven inställde sig inte då han befaras vara i Sierra Leone.

defacto_helsida
dackskifte_helsida

Uppgraderar vädervarning

Nyheter SMHI uppgraderar vädervarningen för söndagen till en Orange varning gällande Sigtuna kommun och större delen av länet.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

nrh
centrum_outsider_host
connys
kyrka_outsider_advent
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
dackskifteoutsider
pantamera_out