centrum_panorama_hostshopping
Polisen spanar efter gärningsmännen som attackerade Pressbyråns personal. Foto: Jamshid Jamshidi

Pressbyråattacken: Ingen gripen

Ingen har ännu gripits för attacken på Pressbyråns personal i Valsta meddelar Norrortspolisen: - Spaningsarbetet pågår men vi har inte fått tag i dem än, säger Kåre Wegersjö på Norrortspolisens informationstjänst.

centrum_artikel_host
Norrortspolisen har ännu inte lyckats gripa de tre gärningsmän som attackerade personal på Pressbyrån i Valsta. En stor insats med bland annat helikopter sökte efter gärningsmännen som försvann i en silver Opel från Valsta Centrum. Kåre Wegersjö, presstalesman vid Norrotspolisen, uppger att personerna inte heller är identifierade i skrivande stund. Polisen har tagit del av övervakningskameror i Valsta samt pratat med vittnen.
Nekades spel
Bakgrunden till attacken ska ha varit att de tre ungdomarna nekats spel i i Pressbyrån. De lämnade då kiosken och återvände för att hämnas. Personal utsattes för stenkastning och även en pinne och en mopp kan ha använts i misshandeln mot dem. Blod låg på golvet utanför Pressbyrån efter misshandeln vilket tyder på att personalen attackerats även utanför. Rubriceringen avser grov misshandel. Signalementet på en av gärningsmännen var: i 18-årsåldern, 180 cm lång och bar Real Madrid-tröja. Polisen hoppas att man får in fler observationer från brottsplatsen samt att någon kan berätta om vart gärningsmännen håller hus.
connys_helsida
centrum_host_helsida
mp_helsida_eu
eldsjal2024_helsida
pantamera_avc_helsida
forstamaj_helsida
EXTRA

Ungdomar slogs i Märsta

Blåljus Polis larmades till ett bråk i Märsta där ett 15-tal ungdomar ska ha varit inblandade strax före klockan 16.

EXTRA

Ytterligare beslag på Arlanda

Blåljus Gränspolisen har under söndagen upprättat ytterligare anmälningar om penningtvättsbrott, den andra denna helg då det i lördags också beslagtogs kontanter och klockor.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

nrh_sigtuna
eldsjal2024_out
mp_eu_outsider
connys
stationshusen_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
pantamera_out