centrum_panorama_hostshopping
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Polisrazzia mot butik som sålde fyrverkerier

Polisen slog på fredagen till mot en butik som sålde fyrverkerier i Märsta.

centrum_artikel_host

En stor mängd fyrverkerier beslagtogs i samband med ett tillslag som polisen gjorde mot en butik i Märsta. Enligt polisen sakande butiken rätt tillstånd för att sälja explosiva varor och uppemot 100 kilo fyrverkerier togs i beslag. Butiksinnehavaren har delgivits misstanke om brott mot lagen om brandfarliga och explosiva varor. Den butik som vill sälja fyrverkeri måste söka tillstånd hos brandkåren. Något sådant tillstånd ska den aktuella butiken alltså inte haft.

Fritidsbanken firar ett år i Humbacken

Nöjesnyheter På lördag firar Fritidsbanken ett år i kommunen och i samband med det kommer man finnas i Humbacken: - Totalt har vi lånat ut över 13 500 sport- och fritidsprylar till över 6 000 personer i alla åldrar som aktiverat sig fysiskt på sin fritid, berättar Ola Holmberg, platschef på Fritidsbanken.

connys_helsida

Välbesökt jobbmässa på Arlanda

Nyheter Arlandas jobbmässa blev välbesökt och många var intresserade av jobb på flygplatsen: - Vi är givetvis mycket glada över det stora intresse som finns för att arbeta på Stockholm Arlanda Airport och för de många olika arbetsmöjligheter som flygplatsen erbjuder, kommenterar VD och koncernchefen Jonas Abrahamsson.

pantamera_avc_helsida

Så blir nya Kulturcentret i Valsta

Nyheter Valsta Torgs nya Kultur- och aktivitetscenter har röstats fram: - Det här ska bli en plats för människor att mötas, stimuleras och utvecklas som kommer att stärka hela kommunens attraktivitet, säger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).

centrum_host_helsida
oppethus_helsida_2023
defacto_helsida
moderat_pan_helsida
humbacken_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

oppethus_agy_2023_outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
humbacken_outsider
centrum_outsider_host
nrh
connys
pantamera_out