centrum_panorama_hostshopping
Foto: Jamshid Jamshidi
Foto: Jamshid Jamshidi
Under en dryg timme pågick spaningar på ArlandaFoto: Jamshid Jamshidi
Polisen har bärgat en bil från platsenFoto: MMS-Bild
Polisinsats i SteningehöjdenFoto: MMS-Bild
Det är både målade och civila bilar vid insatsenFoto: MMS-Bild
Stora delar av Steningehöjden drabbas.Foto: MMS-Bild

Polisinsats i Steningehöjden och på Arlanda

Polisen hade en insats i under måndagen först på Steningehöjden och därefter vid Arlanda: - Polisen stannade en bil och sprang ut med dragna vapen, säger en uppgiftslämnare till märsta.nu om insatsen i Steningehöjden.

centrum_artikel_host

En insats pågick i Steningehöjden vid 16.30-18 där en insatsstyrka var involverad. Polisen har i nuläget inga uppgifter om vad ärendet gäller.
– Jag har ingen förklaring till det just nu, säger Eva Nilsson vid Polisen

En uppgiftslämnare säger till märsta.nu att polisen stoppat en bil och rusat ut med dragna vapen.
– De har letat igenom bilen, säger uppgiftslämnaren.

Senare bärgades även en bil. Polis har spärrat av delar av Steningehöjden i samband med insatsen enligt ett vittne. Aftonbladet skriver att insatsen ska ha koppling till ett mord tidigare idag i västra Stockholm. Fyra personer har gripits enligt Aftonbladet men det är inget som polisen kan bekräfta:
– Tyvärr har vi inte gripit någon misstänkt. Jag vet att piketen är i området. Men vad jag vet har det ingen bäring mot mordet i Mariehäll, säger Lars Byström, presstalesperson vid Stockholmspolisen till tidningen

Senare under kvällen lyckades polis gripa en misstänkt skytt för mordet i Bromma i närheten av Arlanda där en intensiv jakt pågick enligt Aftonbladets rapportering. Polisen bekräftar på sin hemsida att en person gripits inom kommunen misstänkt för inblandning i mordet men man vill inte kommentera något mer med hänsyn till det könsliga utredningsärendet.

Uppdaterad 21.46

Vet du mer? Kontakta redaktionen

mp_helsida_eu
centrum_host_helsida
1:a maj

Så firades första maj i Valsta

Politik Socialdemokraterna höll 1 maj-firande i Valsta Centrum. LO:s ungsekreterare Elsa Alm höll tal tillsammans med Marie Axelsson och Ann-Bly Lässman.

connys_helsida

Liberalerna starta om seniorrådet i kommunen

Politik Liberalerna vill att seniorrådet som lades ner 2020 återupptas: – Äldre, som utgör en växande andel av befolkningen, har specifika behov och erfarenheter som måste beaktas för att Sigtuna kommun ska kunna erbjuda tjänster och stöd som verkligen möter deras förväntningar och förbättrar deras livskvalitet, uppger Liberalernas ordförande Anders Eriksson för tidningen Senioren.

valborg

Samtalen till 112 ökar med 25 procent under Valborg

Nyheter SOS Alarm har i 50 år varit den centrala punkten för Sveriges nödnummer 112. Valborgsmässoafton är en av de mest anmärkningsvärda dagarna för blåljusinsatser, med en dramatisk ökning av samtal som kopplas till polis och vård.

eldsjal2024_helsida
pantamera_avc_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
nrh_sigtuna
mp_eu_outsider
eldsjal2024_out
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
stationshusen_outsider
pantamera_out