defacto_pan2020
Foto: Jamshid Jamshidi

Polisinsats i Märsta

Polisen ska ha spärrat av ett område utanför Märsta under morgonen för utredning.

centrum_artikel_host

Aftonbladet rapporterar under morgonen att polis spärrat av ett område utanför Märsta, ett ”industriområde”. Det pågår ett utredningsarbete men av okänd orsak i skrivande. Enligt uppgift till märsta.nu rör det sig om Östra Bangatan där det spärrats av utanför en verksamhet.

pantamera_avc_helsida
joes-helsida
dack_helsida
ica_helsida
connys_helsida
centrum_host_helsida
hamnplanen

Axelsson: Kommunledningen har gjort fel på alla punkter

Politik Marie Axelsson riktar nu skarp kritik mot kommunledningen efter beslutet att pausa restaurangen på Hamnplan: - Den moderatledda kommunledningen som styr i minoritet har gjort fel på alla punkter i detta ärende hittills och nu till slut inser de sitt stora misstag, säger Axelsson.

defacto_helsida
hamnplanen

Restaurang på hamnplan pausas

Nyheter Planerna för en restaurang på Hamnplan pausas tillfälligt efter beslut i samhällsbyggnadskontoret: - Vi tycker fortfarande att en restaurang på Hamnplan vore det bästa, men kostnaderna för detta har dragit iväg rejält på grund av omvärldsfaktorer som vi ju alla känner till. Vi stoppar inte projektet men har valt att pausa det, säger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst.

pendelkaoset

Beslut om tågvärdar står fast

Politik Region Stockholm har beslutat beslutet om att avskaffa tågvärdarna står kvar, något som Vänsterpartiet kritiserar: - Efter de senaste veckornas kaos i trafiken borde det vara uppenbart för alla inblandade att avvecklingen av tågvärdarna är ett stort misstag. Tyvärr förstår inte regionens styre det, uppger Anna Sehlin (V), gruppledare.

Stadsdelsmammor ska synas ute

Nyheter Sigtuna kommun har anställt fyra så kallade stadsdelsmammor som ska finnas ute bland allmänheten och sprida kunskap om samhällsservice och öka känslan av delaktighet hos utrikesfödda.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

dack_outsider
ica_outsider
nrh
connys
joes_outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
pantamera_out