sap_feb_pan
Foto: Jamshid Jamshidi

Polisinsats i Märsta

Polisen ska ha spärrat av ett område utanför Märsta under morgonen för utredning.

centrum_artikel_host

Aftonbladet rapporterar under morgonen att polis spärrat av ett område utanför Märsta, ett ”industriområde”. Det pågår ett utredningsarbete men av okänd orsak i skrivande. Enligt uppgift till märsta.nu rör det sig om Östra Bangatan där det spärrats av utanför en verksamhet.

pantamera_avc_helsida
fritidsbanken_sportlov

Före detta finansregionsrådet lämnar sitt uppdrag

Politik Oppositionsregionrådet Irene Svenonius meddelade vid ett extrainsatt möte med den moderata regiongruppen i Stockholm att hon lämnar såväl sina uppdrag för Moderaterna i Region Stockholm som övriga uppdrag för Moderaterna. Efter sju år som gruppledare på heltid, varav sex år som finansregionråd (2017-2022) under en turbulent period för Stockholmsregionen.

connys_helsida
foraldranatverk_helsida
steningekompani_helsida
funkisfest_helsida
centrum_host_helsida

Trafikverket arbetar med att åtgärda potthål

Nyheter Trafikverket upplever för närvarande ökade problem med potthål på vägarna. Vägnätet är omfattande, vilket gör det till ett betydande arbete att åtgärda dessa problem. De stora vägarna som påverkas i kommunen inkluderar 263, 273 och 255, där det är särskilt många potthål mellan Märsta och Sigtuna i båda riktningarna.

A-traktorer fortsätter öka

Notiser Den senaste utvecklingen inom användningen av A-traktorer i Sverige och särskilt i Sigtuna kommun visar en markant ökning under det senaste decenniet, med fortsatt tillväxt under 2023. Enligt nyligen publicerade siffror från Trafikanalys har antalet A-traktorer i Sigtuna ökat för tredje året i rad, vilket pekar på en stadigt växande trend i regionen.

skridskodisco_helsida
spedition_helsida
sportlov

Nya insatser för att stoppa utbrottet av granbarkborre

Notiser I kampen mot granbarkborren tar Sigtuna kommun nu ett aktivt steg genom att bekämpa dess spridning. I skogskanterna kan du möjligen se nedfällda granar, en del av det pågående arbetet med att förbereda inför granbarkborrens svärmningssäsong senare i vår.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
stentekompani_outsider
spedition_outsider
nrh_sigtuna
centrum_outsider_host
pantamera_out
funkisfest_outsider
foraldranatverk_outsider
skridskodisco_outsider
ridskola_2020_outsider