vinter_pan
Ambulanshelikoptern fick föra den skadade till sjukhusFoto: MMS-Bild

Polis utreder mordförsök i Märsta

En person påträffades skadad utomhus i centrala Märsta under måndagen och polis utreder mordförsök då det inte kan uteslutas brott.

centrum_artikel_host

Det var vid 12-tiden som ett stort pådrag larmades til centrala Märsta sedan en person påträffats skadad ute vid ett flerbostadshus. Ambulanshelikopter fick även kallas in och den skadade fördes till sjukhus med helikoptern. Polisen skriver på sin hemsida att den skadade inte är talbar. Man ska utreda omständigheterna till hur personen fått sina skador, brott kan inte uteslutas och en förundersökning om försök till mord har inletts. En person har även gripits. Enligt uppgifter till märsta.nu ska den skadade ha fallit från en balkong.

pantamera_avc_helsida
storemore_helsida

Tekniska Problem Störde VMA-testet

Nyheter Måndagens välkända VMA-test (Viktigt Meddelande till Allmänheten) ställdes inför oväntade tekniska hinder, vilket resulterade i att varningssignalen inte nådde stora delar av centrala Stockholm och norra delar av länet.

vinter_helsida

Misstänkt brand i byggbarack

Blåljus Tidigt på morgonen den 5 december rapporterades en brandincident i Steninge slottsby, där en byggbarack på Mejeriets väg engagerade räddningstjänsten och polisen.

centrum_host_helsida
connys_helsida
joes-helsida

Konkurserna ökar med 59 procent i kommunen: Uppgifter från UC

Notiser Under de elva första månaderna i år har konkurserna i kommunen skjutit i höjden och nått en ökning på hela 59 procent jämfört med föregående år. Enligt färska siffror från UC, ett kreditupplysningsföretag, har antalet konkurser ökat dramatiskt från 29 till 46.

ica_helsida
slottsby_helsida
defacto_helsida

Långa lastbilar kan få köra genom kommunen

Nyheter En banbrytande förändring i svensk vägtrafik kommer träda i kraft den 1 december när lastbilar får en utökad längd på upp till 34,5 meter. Detta innebär att fordonen nu kan bli nästan tio meter längre än tidigare tillåtet.

Polisen varnar nu för bildelsstölder

Nyheter Ett ökande antal stölder av airbags, rattar, navigationsutrustning och byggmaskiner skapar oro i Sigtuna, Upplands Väsby och Sollentuna. Företagsbilar och fordon med kostsamma verktygsuppsättningar är särskilt utsatta för denna typ av brott.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
slottsby_outsider
storemore_out
pantamera_out
connys
joes_outsider
nrh_sigtuna
ica_outsider
swedol_outsider
vinter_outsider