moderat_pan_nov
Ambulanshelikoptern fick föra den skadade till sjukhusFoto: MMS-Bild

Polis utreder mordförsök i Märsta

En person påträffades skadad utomhus i centrala Märsta under måndagen och polis utreder mordförsök då det inte kan uteslutas brott.

centrum_artikel_host

Det var vid 12-tiden som ett stort pådrag larmades til centrala Märsta sedan en person påträffats skadad ute vid ett flerbostadshus. Ambulanshelikopter fick även kallas in och den skadade fördes till sjukhus med helikoptern. Polisen skriver på sin hemsida att den skadade inte är talbar. Man ska utreda omständigheterna till hur personen fått sina skador, brott kan inte uteslutas och en förundersökning om försök till mord har inletts. En person har även gripits. Enligt uppgifter till märsta.nu ska den skadade ha fallit från en balkong.

julmarknad_2022
budget2023

(S)-kritik mot besparingar på 27 miljoner

Nyheter Den borgerliga kommunledningens budget klubbade på onsdagen men Socialdemokraterna är kritiska till besparingar i budgeten: - Vi har ställt frågan flera gånger under budgetdebatten men inte fått svar på vilka nedskärningar det är som ligger på bordet. Vi får inga svar och det är fegt, säger Marie Axelsson (S).

dackskifte_helsida
advent_kyrka_helsida
connys_helsida
moderat_pan_helsida
budget2023

Budgetdebatt på onsdagen: Stora utmaningar väntar

Politik Onsdag 30:e november ska budgeten klubbas för 2023: - Att Sverige, Sigtuna och resten av världen står inför mycket stora ekonomiska utmaningar 2023 på grund av flera sammanvägda faktorer råder ingen oenighet kring, säger Bengt Hellström (KD), gruppledare.

defacto_helsida
pantamera_avc_helsida
vintermarknad_helsida
centrum_host_helsida
agy_oppethus

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

swedol_outsider
marknaden_outsider
connys
dackskifteoutsider
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
vintermarknad_outsider
kyrka_outsider_advent
nrh