moderat_fokus_pan
Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Polis utreder grov misshandel på Sätuna

En man har utsatts för en grov misshandel i sätunaområdet uppger Polisen.

centrum_artikel_host

Ett flertal poliser och ambulans är i Sätunaområdet med anledning av en grov misshandel där en man ska ha utsatts för misshandel med ett tillhygge av något slag i anslutning till en restaurang. Det är enligt polisen inte känt om mannen utsattes på restaurangen eller utanför då man just nu är i ett intensivt utredningsarbete. Mannen har förts till sjukhus med okända skador. Det finns inga misstänka för brottet i nuläget som polisen kan kommunicera ut.

Misstänkt för olaga intrång och hot greps av Polisen

Nyheter En man har gripits inom kommunen av polisen efter misstankar om olaga intrång och hot mot ett brottsoffer på hans före detta arbetsplats. Händelsen utspelade sig tidigt på morgonen den 18 september, då polisen snabbt agerade för att lösa fallet.

hockeyskola_helsida
pantamera_avc_helsida
ica_helsida
EXTRA

45-årig man gripen för grov misshandel

Nyheter En man i 40-årsåldern har utsatts för en brutal misshandel av en okänd gärningsman utanför en restaurang i närheten av Märsta station. Händelsen inträffade under kvällen när offret, en 40-årig man, attackerades med ett vasst föremål och därefter sprang gärningsmannen från platsen. Polisen har nu gripit en man i 45-årsåldern, misstänkt för grov misshandel.

Misstänkt drograttfylleri på E4:an

Nyheter En förare rapporterades hastighetsöverträdelse på E4, vid trafikplats Måby, tidigare idag. Händelsen inträffade på den aktuella sträckan där högsta tillåtna hastighet är 110 km/h, och föraren mättes till att köra i hela 154 km/h. Det resulterade i ett fastställt bötesbelopp på 4 000 kronor för föraren.

defacto_helsida
nrh_sigtuna
EXTRA

Grov misshandel i Märsta – Offret akutvårdas på sjukhus

Nyheter Under kvällen den 6 september larmades polisen till Södergatan i Märsta efter att ha fått information om en pågående misshandel. Flera personer hade angripit en ensam man i 40-årsåldern och sedan flytt från platsen, lämnandes offret svårt skadat och icke kontaktbart.

Man med okänd identitet omhändertagen

Nyheter En man blev omhändertagen av polisen på en svensk flygplats efter att tullens personal uttryckte tvivel om hans rätt att vistas i Sverige. Åtgärden genomfördes med stöd av polislagens 11:e paragraf och syftade till att klarlägga mannens rättsliga status i landet.

connys_helsida

Man anhållen: Visade falskt pass i tullen

Nyheter En man har gripits på Arlanda flygplats under misstankar om att han använde ett förfalskat pass för att försöka passera gränskontrollen. Händelsen inträffade den 2 september klockan 19:02 och väckte omedelbart polisens uppmärksamhet.

moderat_fokus_helsida

Nytt bråk i Märsta

Nyheter Ytterligare ett bråk inträffade i centrala Märsta under kvällen när fyra personer blev målsägande varav en fick föras till sjukhus.

centrum_host_helsida

Inbrott i garage i Valsta

Nyheter Under natten upptäckte boende i Valsta att de hade blivit offer för ett inbrott i sitt garage. Händelsen rapporterades tidigt på morgonen och ledde till att polisen omedelbart skickades till platsen för att utreda händelsen.

sap_sep23_helsida
joes-helsida

Skadegörelse utreds efter bilbrand

Nyheter En oklar händelse utspelade sig på Atletvägen i Valsta igår kväll när en parkerad personbil drabbades av en brand som en okänd gärningsperson anses ha startat. Händelsen inträffade klockan 21:12 och resulterade i en snabb insats från både räddningstjänst och polis.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

ica_outsider
joes_outsider
socialdem_sep23_outsider
hockeyskola_outsider
moderat_bli_medlem
centrum_outsider_host
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
connys
nrh
swedol_outsider