centrum_panorama_hostshopping
Foto: Pressbild/SL

Pendeltågstrafiken påverkas under påsken

Under påsken kommer det att genomföras spårarbete runt om i länet vilket påverkar pendeltågstrafiken till och från Märsta

centrum_artikel_host

Under den kommande påskhelgen förväntas färre personer resa med SL-trafiken, vilket gör det till ett optimalt tillfälle för genomförande av nödvändiga spårarbeten. Denna möjlighet tas till vara av SL och andra relevanta aktörer för att utföra underhållsarbete längs pendeltågsnätet. Tyvärr kan detta innebära förändringar och utmaningar för de som väljer att resa med pendeltågen under påskhelgen.

Resenärer kan förvänta sig att behöva göra fler byten och möjligen uppleva längre restider än normalt under påskhelgen. Orsaken till detta är att längre avstängningar på Mälarbanan kommer att äga rum, vilket är ett återkommande inslag ett par gånger om året till följd av Trafikverkets pågående arbeten med att rusta upp, bygga ut och modernisera järnvägen.

Under påskhelgen kommer järnvägen att vara avstängd mellan Stockholm City och Jakobsberg på grund av dessa arbeten. Men avstängningar kan också förväntas mellan Stockholm City och Stockholm Odenplan på grund av dräneringsarbeten för utbyggnaden av tunnelbanans gula linje.

För att ytterligare komplicera situationen tillkommer ett arbete med vägskyddsanläggningen på Fagersjövägen under påsken. Detta arbete kommer att påverka pendeltågstrafiken mellan Farsta strand och Stockholm City.

pantamera_avc_helsida
connys_helsida

Flyg ställdes in: Man kastade sko

Blåljus En man kastade sin skog in i en fönsterruta när han fick besked om att hans flygplan ställts in i samband med de globala tekniska problemen som pågick under fredagen.

fritidsbanken_helsida
brobygget_2024
centrum_host_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
pantamera_out
centrum_outsider_host
brobygget_outsider
klara_outsider
ridskola_2020_outsider
fritidsbanken_outsider