moderat_pan_nov

Pådrag till Ekillaskolan

På tisdagskvällen larmades brandkår till Ekillaskolan på grund av att förbipasserande känt röklukt. Efter kontroll konstateras att det inte brann i någon byggnad.

centrum_artikel_host

Larmet kom klockan 22 och gällde sporthallen som förra veckan utsattes för flera bränder inne i toaletterna.  Likaså drabbades skolan av en mindre brand. Röklukten undersöktes på kvällen och härleddes troligtvis till att det eldats utanför skolan. Det fanns inga synliga tecken på brand på själva sporthallen.

dackskifte_helsida

Ljusmanifestation för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor

Notiser En Ljusmanifestation hölls i Valsta i torsdags för att uppmärksamma mäns våld mot kvinnor: - Vi är tacksamma för att varje år få vara med och bidra med en aktiv ståndpunkt mot våldet mot kvinnor och det är en självklarhet för oss att medverka med andra föreningar, organisationer och kommunen kring frågan, sa Sibtain Govani från Shiamuslimska församlingen i Valsta

advent_kyrka_helsida
connys_helsida
moderat_pan_helsida
defacto_helsida
pantamera_avc_helsida
busshållsplatsmordet

Rättegång utan misstänkt i HD

Notiser Högsta domstolen tog upp Busshållsplatsmordet på tisdagen - Men den misstänkte som är delgiven inställde sig inte då han befaras vara i Sierra Leone.

centrum_host_helsida
agy_oppethus

Uppgraderar vädervarning

Nyheter SMHI uppgraderar vädervarningen för söndagen till en Orange varning gällande Sigtuna kommun och större delen av länet.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

nrh
centrum_outsider_host
pantamera_out
kyrka_outsider_advent
swedol_outsider
connys
dackskifteoutsider
ridskola_2020_outsider