centrum_panorama_hostshopping
Foto: Genrebild/Daniel Iskander

Olycka på E4:an vid Arlanda

En trafikolycka inträffade tidigt på söndagsmorgonen när en personbil kolliderade med mitträcket på E4. Händelsen rapporterades strax efter klockan 05:00, vilket ledde till ett snabbt ingripande från räddningstjänsten.

centrum_artikel_host

UNT.se rapporterar att olyckan ägde rum södergående riktning mellan trafikplatserna Arlanda och Märsta. SOS larmades omedelbart, och räddningstjänsten var snabbt på plats för att säkra området och rensa vägbanan. Efter att vägen var återställd kunde räddningstjänsten lämna platsen, medan polisen stannade kvar för att invänta en bärgare.

För närvarande finns inga rapporterade uppgifter om personskador, men polisen kommer att genomföra en vidare undersökning av händelsen.

Ekonomisk kris i regionen kan leda till högre SL-priser

Politik SL står inför en ekonomisk kris med ett budgetunderskott på 1,3 miljarder kronor nästa år, enligt Trafikförvaltningens egna beräkningar. Detta kan leda till nya prishöjningar och ytterligare nedskärningar. Moderaterna i Region Stockholm kräver nu en kriskommission för att hantera situationen.

brobygget_2024
pantamera_avc_helsida
fritidsbanken_helsida
mp_tack_helsida

Renoveringen av Stora gatan pausas över sommaren

Notiser Renoveringen av Stora gatan i Sigtuna har gått enligt tidsplan och alla vårens etapper är nu färdiga. Som planerat kommer arbetet att pausas över sommaren för att inte störa handeln och turismen under högsäsongen, och det återupptas igen den 19 augusti.

connys_helsida

Skyfall förväntas i kommunen idag

Notiser Meteorologerna har utfärdat en varning för skyfallsliknande regn i Sigtuna kommun och övriga delar av södra Svealand och norra Götaland. Enligt prognoserna kommer kraftiga skurar att bildas under eftermiddagen, vilket kan ge stora mängder regn lokalt och orsaka översvämningar.

SSHL satsar på ny belysning som en del av energieffektiviseringen

Nyheter Sigtunaskolan Humanistiska Läroverket (SSHL) har genom finansiering från EU tagit ett stort steg mot hållbarhet och energieffektivisering. Med stöd från Signify och EU-projektet "Eco2 Schools as New European Bauhaus Lab" har skolan sett märkbara förbättringar i både energieffektivitet och studiemiljö.

centrum_host_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

nrh_sigtuna
pantamera_out
centrum_outsider_host
connys
mp_tack_outsider
ridskola_2020_outsider
fritidsbanken_outsider
brobygget_outsider