Nybygget på plats i samband med Villa, hem och bostadsrättsmässan i Älvsjö. Camilla Yngfalk i mitten.
Ur märsta.nu HöstExtra

Nybygget firar fem år

Nybygget utanför Arlanda firar fem år denna helg och kommer att inviga ännu ett hus i samband med firandet: - Det är oerhört roligt att när Nybygget fyller fem år få fira detta med att bland annat kunna erbjuda våra kunder ett nytt visningshus, säger Camilla Yngfalk, platschef på Nybygget, i ett pressmeddelande.

märsta.nu HöstExtra kunde ni läsa om Nybygget Arlanda som var på plats på Villa, Hem och Bostadsrättsmässan i Älvsjö i början oktober för att locka fler till sin verksamhet mellan Almungevägen och Arlandaleden. Denna helg firar man fem år och gör det med att presentera ett bygge av ytterligare en husmodell. Det är andra huset på kort tid som invigs då Fiskarhedenvillan nyligen slog upp ett hus på området. Husbyggare från hela landet besöker Nybygget för inspiration och för att träffa leverantörer av hus.

Firar med aktiviteter
Hudikshus öppnar upp sitt tredje hus nästa år och är nöjda med den respons som Nybygget medför. Camilla Yngfalk hälsar att det kommer att finnas erbjudanden, rådgivning, tävlingar samt aktiviteter för barnen under helgen. Hon är glad att Nybygget fortfarande efter fem år växer och har så pass nöjda kunder att de väljer att öppna sitt tredje visningshus.

Flyg ställdes in: Man kastade sko

Blåljus En man kastade sin skog in i en fönsterruta när han fick besked om att hans flygplan ställts in i samband med de globala tekniska problemen som pågick under fredagen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening