centrum_panorama_hostshopping
Ulf Bergh blir ny högste tjänsteman i kommunenFoto: Pressbild/Sigtuna kommun
Ulla-Marie Hellenberg börjar i Norrtälje kommunFoto: Pressbild

Ny kommundirektör tar vid efter Ulla-Marie

Onsdagen var den sista dagen för kommundirektören Ulla-Marie Hellenberg som börjar arbeta på motsvarande tjänst i Norrtälje. I hennes ställe har kommunen rekryterat en tillförordnad kommundirektör.

centrum_artikel_host

Tillförordnade kommundirektören heter Ulf Bergh och har bland annat varit kommundirektör i Sollentuna under 10 års tid. Kommunen arbetar med rekryteringen av en permanent lösning som ska vara klar till 31:a maj. På onsdagen gjorde Ulla-Marie Hellenberg sin sista arbetsdag och hon ska nu börja jobba i Norrtälje kommun som kommundirektör. Den nya kommundirektören säger i ett pressmeddelande att han ska jobba vidare med alla projekt som kommunen ha så att de inte tappar fart och kraft.
– Vad som än händer i politiken tror jag att min långa tid i kommunal verksamhet kommer att hjälpa mig att hantera vilken situation som än uppstår. Jag kan skapa trygghet i organisationen genom att undersöka de olika förvaltningarnas behov och ge stöttning. Jag hoppas ha förmågan att skapa lugn och ordning, säger han.

connys_helsida
eldsjal2024_helsida
pantamera_avc_helsida
1:a maj

Så firades första maj i Valsta

Politik Socialdemokraterna höll 1 maj-firande i Valsta Centrum. LO:s ungsekreterare Elsa Alm höll tal tillsammans med Marie Axelsson och Ann-Bly Lässman.

centrum_host_helsida

Liberalerna starta om seniorrådet i kommunen

Politik Liberalerna vill att seniorrådet som lades ner 2020 återupptas: – Äldre, som utgör en växande andel av befolkningen, har specifika behov och erfarenheter som måste beaktas för att Sigtuna kommun ska kunna erbjuda tjänster och stöd som verkligen möter deras förväntningar och förbättrar deras livskvalitet, uppger Liberalernas ordförande Anders Eriksson för tidningen Senioren.

valborg

Samtalen till 112 ökar med 25 procent under Valborg

Nyheter SOS Alarm har i 50 år varit den centrala punkten för Sveriges nödnummer 112. Valborgsmässoafton är en av de mest anmärkningsvärda dagarna för blåljusinsatser, med en dramatisk ökning av samtal som kopplas till polis och vård.

mp_helsida_eu

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

mp_eu_outsider
nrh_sigtuna
pantamera_out
connys
ridskola_2020_outsider
stationshusen_outsider
centrum_outsider_host
eldsjal2024_out