helsida_bostad
Brandkår på Ekillaskolan

Eleverna skickas hem efter bränder

Vid 9.30 brann det på nytt i Ekillaskolan och efter ytterligare en brand idag har skolledningen beslutat att skicka hem eleverna.

centrum_artikel_host

Torsdag morgon vid 9.30 antändes en papperskorg på Ekillaskolan. Det var andra dagen i rad det brann på skolan. Enligt brandkåren hann man släcka och det förelåg ingen spridningsrisk. Skolledningen kommer att ta kontakt med polis för att upprätta anmälan uppger Storstockholms brandförsvar. Igår fick skolan utrymmas i samband med att fyrverkerier sköts in.

Vid 11.30 kom ett nytt brandlarm till skolan. Det ska enligt kommunen vara totalt tre bränder idag och en raketskjutning igår som inte ska ha samband med dagens bränder. Skolledningen har beslutat att skicka hem barnen för dagen och ett möte kommer att hållas kl. 13 där man ska gå igenom den uppkomna situationen och hur elevers och personals säkerhet ska garanteras.

Uppdaterad kl. 12.43

pantamera_avc_helsida
EXTRA

Märstabo döms för våldtäkt mot barn

Notiser En man i 35-årsåldern från Märsta döms för våldtäkt mot barn. Enligt domen ska han ha utfört handlingar mot en flicka i 10-årsåldern som är att jämställa med våldtäkt.

ungdomsarbete_helsida
defacto_helsida
centrum_sommar2022_helsida
connys_helsida
toppbanner

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

nrh
connys
centrum_sommar_outsider2022
arbete_outsider
pantamera_out
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider