panorama_stationshusen
Arlanda maxar julresandet idag och i morgon torsdagFoto: Pressbild/Swedavia

Topp för julresandet redan nu

Onsdag och torsdag denna vecka är de mest intensiva dagarna för julresande på Arlanda. 230 starter och landningar inom inrikestrafiken genomförs idag och på torsdag är det en topp på utrikestrafiken med 450 starter och landningar.

centrum_artikel_host

Det är dryga veckan kvar till Julafton men redan nu sker den mesta av trafiken på Arlanda, ju närmare jul man kommer desto färre resor blir det och på julafton är det relativt lugnt på Arlanda. På onsdagen var det som intensivast inom jultrafiken med 230 starter och landningar för inrikestrafiken. Idag är det topp för utrikestrafiken med 450 flygningar. Under helgen och nästa vecka rör det sig på inrikessidan om kring 150-160 flygningar och på utrikessidan blir det 240 flygningar på självaste julafton.

Satsar på julvärdar
Arlanda satsar extra på julvärdar fram till 22:a december, sex stycken värdar finns i utrikesterminalen för att ge tips, info och vägledning i jultrafiken. Swedavia uppmanar resenärerna att vara ute i god tid på flygplatsen, särskilt sådana med mycket bagage eller ovana resenärer.

mp_helsida_eu
eldsjal2024_helsida
centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida
connys_helsida
forstamaj_helsida
EXTRA

Ungdomar slogs i Märsta

Blåljus Polis larmades till ett bråk i Märsta där ett 15-tal ungdomar ska ha varit inblandade strax före klockan 16.

EXTRA

Ytterligare beslag på Arlanda

Blåljus Gränspolisen har under söndagen upprättat ytterligare anmälningar om penningtvättsbrott, den andra denna helg då det i lördags också beslagtogs kontanter och klockor.

Morgonkollen

Notiser Här är morgonkollen med uppdateringar från märsta.nu för den 21 april:

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

stationshusen_outsider
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
connys
eldsjal2024_out
nrh_sigtuna
mp_eu_outsider