eldsjal2024_pan

Morgononkollen

Morgonkollen med märsta.nu - 23 mars

centrum_artikel_host

Väder: Dagens väder präglas av molnighet och milda temperaturer kring noll grader. Under dagen förväntas temperaturen stiga till ett par plusgrader.

Kollektivtrafik: SL meddelar inga större störningar i kollektivtrafiken, vilket innebär att resenärer kan förvänta sig en smidig resa till sina destinationer.

Trafik: Lugn framkomlighet råder på vägarna i kommunen, vilket underlättar för bilister och andra trafikanter att ta sig fram utan hinder.

Blåljus: En rapport från natten indikerar en lugn kväll och natt i kommunen, vilket är positivt för tryggheten och säkerheten i området.

centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida
storemore_helsida
mp_helsida_eu
connys_helsida
eldsjal2024_helsida

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

Nu har akutskolan öppnat

Nyheter Akutskolan som är en del av kommunledningens tiopunktsprogram har öppnat: - I Sigtuna kommuns skolor ska man känna trygghet och studiero. Att etablera en akutskola är vårt sätt att skapa goda förutsättningar för en trygg tillvaro där förutsättningar ges för att eleverna ska klara grundskolan med godkända betyg, samtidigt som vi får möjlighet att bryta destruktiva beteenden hos de som stör och förstör för andra, säger Mattias Askerson, ordförande i förskole- och grundskolenämnden

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
pantamera_out
nrh_sigtuna
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
storemore_out
mp_eu_outsider
eldsjal2024_out