panorama_stationshusen
Foto: Jamshid Jamshidi

Morgonkollen

Morgonkoll med märsta.nu

centrum_artikel_host

Polis: Vid 7.30 larmades det ut om en befarad stöld på Stockholmsvägen där man såg två män gå in på en tomt och lasta på grejer i en bil och därefter lämnat. Men det är ingen konstaterad stöld eftersom det kan vara någon som lånar något meddelar Polisen. Klockan 00.42 omhändertogs en person på Märsta station för berusning, i samma händelse grep man också en efterlyst person. Någon av de båda är också misstänkt för narkotikabrott. Klockan 21.30 larmades polis till Wenngarn där en person körde ner i diket, polisen misstänker att de två personerna som fanns i bilen var berusade men det gick inte att styrka vem som verkligen körde. Patrullen tog bilnycklarna och låter meddela att bilägaren får hämta upp dem på stationen i Sollentuna.

Väder: SMHI har på nytt ändrat sin prognos för lördagen och det blir ca 20 grader och molnigt, regnet började falla vid 8-tiden och ligger kvar till ca 11. Därefter så det blir helt ok dag, men ingen sol.

Kollektivtrafik: Går enligt tidtabell.

Trafik: Inga störningar

Notera att det är mycket på gång idag. Märsta Visfestival i Äppelparken och att Märsta IK firar 90 år på Midgårdsvallen. Dubbla matcher för Märsta IK herr samt FC Arlanda. 

Uppdaterad kl. 10.40

centrum_host_helsida
connys_helsida
forstamaj_helsida
pantamera_avc_helsida
mp_helsida_eu
eldsjal2024_helsida
EXTRA

Ungdomar slogs i Märsta

Blåljus Polis larmades till ett bråk i Märsta där ett 15-tal ungdomar ska ha varit inblandade strax före klockan 16.

EXTRA

Ytterligare beslag på Arlanda

Blåljus Gränspolisen har under söndagen upprättat ytterligare anmälningar om penningtvättsbrott, den andra denna helg då det i lördags också beslagtogs kontanter och klockor.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

nrh_sigtuna
stationshusen_outsider
pantamera_out
connys
eldsjal2024_out
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
mp_eu_outsider