centrum_panorama_hostshopping

Morgonkollen

Morgonkollen med märsta.nu - 10 maj!

centrum_artikel_host

Väder: Dagen börjar med en frisk morgon med molnigt väder och 6 grader i Märsta-området. Senare under dagen kan vi förvänta oss en gradvis ökning av temperaturen upp till 12 grader med växlande molnighet, vilket bjuder på en behagligare känsla när vi tar oss ut.

Kollektivtrafik: För pendlare och resenärer finns det ingen anledning till oro idag. Kollektivtrafiken rapporteras gå som vanligt utan större förseningar eller problem, så det är bara att planera din resa som vanligt.

Trafik: För bilister och andra som tar sig runt med eget fordon, ser det ut att vara en normal dag på vägarna med god framkomlighet. Inga rapporterade trafikstörningar eller händelser som påverkar resandet, vilket innebär att din morgonpendling bör flyta på smidigt.

Blåljus: Det är lugna och fridfulla natt- och kvällstimmar som rapporteras från kommunen. Inga större händelser eller incidenter har inträffat enligt de senaste rapporterna, vilket är en positiv notering för samhällets säkerhet och välbefinnande.

pantamera_avc_helsida
brobygget_2024
centrum_host_helsida
connys_helsida
fritidsbanken_helsida

Flyg ställdes in: Man kastade sko

Blåljus En man kastade sin skog in i en fönsterruta när han fick besked om att hans flygplan ställts in i samband med de globala tekniska problemen som pågick under fredagen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
centrum_outsider_host
klara_outsider
brobygget_outsider
pantamera_out
fritidsbanken_outsider
ridskola_2020_outsider