eu_valet_panorama

Morgonkollen

Morgonkollen - 8 maj!

centrum_artikel_host

Vädret idag ser ut att bli kyligt med enstaka plusgrader och regn, en dag som kräver en extra tröja och ett paraply med sig. För dem som reser med kollektivtrafiken meddelar SL att det inte finns några större störningar att rapportera. Det är alltså ett bra läge för att ta bussen eller tåget till jobbet eller skolan.

På vägarna i kommunen ser det ut att vara normal framkomlighet, vilket betyder att det inte förväntas vara några stora trafikproblem idag. För dem som ska ut och köra är det en positiv nyhet som gör resan lite smidigare.

När det gäller blåljusrapporteringen har det varit en lugn kväll och natt i kommunen. Det innebär att inga större händelser har inträffat som kräver polisiär eller ambulanspersonalens ingripande. Det är alltid en positiv nyhet när samhället är tryggt och säkert för invånarna.

centrum_host_helsida
connys_helsida
pantamera_avc_helsida
mp_helsida_eu

Snart sommaruppehåll för renoveringen av Stora Gatan

Notiser Renoveringsarbetet på Stora gatan fortskrider enligt plan och den sista etappen för denna omgång påbörjas den 17 maj och avslutas den 11 juni. Därefter görs ett uppehåll fram till augusti, och arbetet återupptas den 19 augusti.

Uppmaning att spara vatten: Hög vattenförbrukning

Nyheter I norra Storstockholm går det åt ovanligt mycket dricksvatten just nu. Norrvatten, som förser 14 kommuner i området med dricksvatten, uppmanar nu både privatpersoner och verksamheter att spara på kranvattnet. Detta är nödvändigt för att vattenverket ska kunna producera tillräckligt med vatten för alla.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
pantamera_out
nrh_sigtuna
mp_eu_outsider
connys
centrum_outsider_host
eu_valet_outsider
nationaldag_outsider