centrum_panorama_hostshopping

Morgonkollen

Morgonkollen - 5 maj!

centrum_artikel_host

Väder: Idag välkomnas vi av molnigt väder och temperaturer som ligger på omkring 4 grader. Under dagen förväntas temperaturen stiga till cirka 10 grader, vilket innebär att det blir lite mildare än på morgonen. Det är bra att klä sig varmt och ha med en jacka för att hålla sig bekväm under dagen.

Kollektivtrafik: SL rapporterar inga större störningar i kollektivtrafiken idag. Det betyder att bussar, tåg och tunnelbana förväntas gå enligt schemat. Det är alltid bra att kontrollera eventuella förändringar i tidtabellerna om du är beroende av kollektivtrafiken för din resa.

Trafik: På vägarna i kommunen är det lugnt idag. Det innebär att det inte förväntas vara några stora trafikproblem eller förseningar. Det är alltid bra att vara uppmärksam och följa trafikreglerna för att hålla sig och andra trafikanter säkra.

Blåljus: Under kvällen och natten har det varit en lugn period i kommunen när det gäller blåljusaktiviteter. Inga större händelser har rapporterats, vilket är positivt för invånarnas säkerhet och trygghet.

fritidsbanken_helsida
pantamera_avc_helsida
connys_helsida
centrum_host_helsida
brobygget_2024

Flyg ställdes in: Man kastade sko

Blåljus En man kastade sin skog in i en fönsterruta när han fick besked om att hans flygplan ställts in i samband med de globala tekniska problemen som pågick under fredagen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
brobygget_outsider
ridskola_2020_outsider
klara_outsider
connys
fritidsbanken_outsider
centrum_outsider_host