centrum_panorama_hostshopping

Morgonkollen

Morgonkollen - 13 april!

centrum_artikel_host

Väder: Dagens väder ser ut att bli molnigt med en temperatur på cirka 14 grader. Det finns en risk för en liten skur under dagen, så det kan vara bra att ha med en paraply eller regnjacka när du går ut.

Kollektivtrafik: Bra nyheter för resenärer! Det finns inga större störningar i kollektivtrafiken idag, så du kan förvänta dig en smidig resa till ditt resmål.

Blåljus: Det har varit en lugn kväll och natt i kommunen enligt rapporter från räddningstjänsten, polisen och sjukvården. Inga större händelser har rapporterats, vilket är en lugnande nyhet för invånarna.

Trafik: Det ser ut att vara lugnt på vägarna i kommunen idag. Inga rapporterade trafikstockningar eller olyckor som påverkar trafiken, så du kan förvänta dig en smidig färd om du ska ut och köra.

centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida
eldsjal2024_helsida
seniormassa_pan
connys_helsida
mp_helsida_eu

Färre än en tredjedel har cykelavstånd till jobbet

Nyheter Enligt den senaste analysen från Statistiska Centralbyrån (SCB) har nästan en tredjedel av svenskarna möjlighet att cykla till jobbet på bara 15 minuter. Detta är en del av den vision som kallas för 15-minutersstaden, där det ska vara möjligt att på kort tid nå viktiga destinationer som jobb, skola och affärer genom hållbara transportmedel som cykel eller gång.

bygdensdag_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

centrum_outsider_host
bygdensdag_outsider
nrh_sigtuna
pantamera_out
eu_valet_outsider
connys
eldsjal2024_out
mp_eu_outsider
ridskola_2020_outsider
seniormassa_outsider