socialdemokraterna_maj_panorama

Morgonkollen

Morgonkollen - 2 april!

centrum_artikel_host

Väder:
Dagens väder bjuder på kyliga temperaturer kring noll grader med förväntad snö under större delen av dagen. Det kan vara klokt att ta med sig en extra varm jacka och vara beredd på snöslask.

Kollektivtrafik:
Med det rådande vädret finns risk för störningar i kollektivtrafiken. För att hålla dig uppdaterad och undvika oväntade förseningar är det rekommenderat att hålla koll via sl.se eller din lokala trafikinformation.

Trafik:
På vägarna i kommunen råder normal framkomlighet trots det snöiga vädret. Även om det inte förväntas några större problem på vägarna, är det alltid bra att ta det lite extra försiktigt vid snöfall och hålla avstånd till andra fordon.

Blåljus:
Det rapporteras om en lugn kväll och natt i kommunen från blåljusmyndigheterna. Inga större händelser har inträffat under natten, vilket bidrar till en känsla av trygghet i samhället.

pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida

Morgonkollen

Nyheter Här är morgonkollen med uppdateringar från märsta.nu för den 21 april:

mp_helsida_eu
eldsjal2024_helsida
connys_helsida
forstamaj_helsida

Stor risk för gräsbrand i Sigtuna kommun

Nyheter Under fredagen varnar SMHI för en hög risk för gräsbrand i Sigtuna kommun och omkringliggande områden. Det torra vädret har ökat risken för att gräsbränder lätt kan uppstå och spridas i det torra fjolårsgräset.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
nrh_sigtuna
centrum_outsider_host
pantamera_out
eldsjal2024_out
ridskola_2020_outsider
mp_eu_outsider