socialdemokraterna_maj_panorama

Morgonkollen

Morgonkollen - 28 mars!

centrum_artikel_host

Väder: Morgonen börjar vid cirka noll grader, men det förutspås bli en solig och fin dag med en temperaturstegring upp till +11 grader. Det ser ut att bli ett perfekt tillfälle att njuta av det vackra vädret och kanske ta en promenad i det härliga vårvädret.

Kollektivtrafik: SL meddelar inga större störningar i kollektivtrafiken idag. Det innebär att invånarna kan förvänta sig en smidig och problemfri resa till och från sina destinationer med kollektivtrafiken.

Trafik: Det råder normal framkomlighet på vägarna i kommunen idag. Det är alltid bra att vara uppmärksam och köra försiktigt, men inga större problem förväntas som kan påverka trafikflödet.

Blåljus: Det rapporteras om en lugn kväll och natt i kommunen. Inga större händelser har inträffat och det verkar som om det har varit en fredlig period utan behov av större insatser från räddningstjänsten eller polisen.

forstamaj_helsida
mp_helsida_eu
EXTRA

Ungdomar slogs i Märsta

Blåljus Polis larmades till ett bråk i Märsta där ett 15-tal ungdomar ska ha varit inblandade strax före klockan 16.

eldsjal2024_helsida
connys_helsida
EXTRA

Ytterligare beslag på Arlanda

Blåljus Gränspolisen har under söndagen upprättat ytterligare anmälningar om penningtvättsbrott, den andra denna helg då det i lördags också beslagtogs kontanter och klockor.

pantamera_avc_helsida

Morgonkollen

Notiser Här är morgonkollen med uppdateringar från märsta.nu för den 21 april:

centrum_host_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
mp_eu_outsider
nrh_sigtuna
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
connys
eldsjal2024_out