panorama_stationshusen

Morgonkollen

Morgonkollen - 28 mars!

centrum_artikel_host

Väder: Morgonen börjar vid cirka noll grader, men det förutspås bli en solig och fin dag med en temperaturstegring upp till +11 grader. Det ser ut att bli ett perfekt tillfälle att njuta av det vackra vädret och kanske ta en promenad i det härliga vårvädret.

Kollektivtrafik: SL meddelar inga större störningar i kollektivtrafiken idag. Det innebär att invånarna kan förvänta sig en smidig och problemfri resa till och från sina destinationer med kollektivtrafiken.

Trafik: Det råder normal framkomlighet på vägarna i kommunen idag. Det är alltid bra att vara uppmärksam och köra försiktigt, men inga större problem förväntas som kan påverka trafikflödet.

Blåljus: Det rapporteras om en lugn kväll och natt i kommunen. Inga större händelser har inträffat och det verkar som om det har varit en fredlig period utan behov av större insatser från räddningstjänsten eller polisen.

mp_helsida_eu
pantamera_avc_helsida
forstamaj_helsida
centrum_host_helsida
eldsjal2024_helsida
connys_helsida
EXTRA

Ungdomar slogs i Märsta

Blåljus Polis larmades till ett bråk i Märsta där ett 15-tal ungdomar ska ha varit inblandade strax före klockan 16.

EXTRA

Ytterligare beslag på Arlanda

Blåljus Gränspolisen har under söndagen upprättat ytterligare anmälningar om penningtvättsbrott, den andra denna helg då det i lördags också beslagtogs kontanter och klockor.

Morgonkollen

Notiser Här är morgonkollen med uppdateringar från märsta.nu för den 21 april:

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

nrh_sigtuna
centrum_outsider_host
pantamera_out
stationshusen_outsider
mp_eu_outsider
connys
eldsjal2024_out
ridskola_2020_outsider