centrum_panorama_hostshopping

Morgonkollen

Morgonkollen - 28 mars!

centrum_artikel_host

Väder: Morgonen börjar vid cirka noll grader, men det förutspås bli en solig och fin dag med en temperaturstegring upp till +11 grader. Det ser ut att bli ett perfekt tillfälle att njuta av det vackra vädret och kanske ta en promenad i det härliga vårvädret.

Kollektivtrafik: SL meddelar inga större störningar i kollektivtrafiken idag. Det innebär att invånarna kan förvänta sig en smidig och problemfri resa till och från sina destinationer med kollektivtrafiken.

Trafik: Det råder normal framkomlighet på vägarna i kommunen idag. Det är alltid bra att vara uppmärksam och köra försiktigt, men inga större problem förväntas som kan påverka trafikflödet.

Blåljus: Det rapporteras om en lugn kväll och natt i kommunen. Inga större händelser har inträffat och det verkar som om det har varit en fredlig period utan behov av större insatser från räddningstjänsten eller polisen.

centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida
brobygget_2024
fritidsbanken_helsida
connys_helsida

Flyg ställdes in: Man kastade sko

Blåljus En man kastade sin skog in i en fönsterruta när han fick besked om att hans flygplan ställts in i samband med de globala tekniska problemen som pågick under fredagen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

klara_outsider
fritidsbanken_outsider
centrum_outsider_host
brobygget_outsider
connys
pantamera_out
ridskola_2020_outsider