eldsjal2024_pan
Foto: Insändarbild/Ingvar Westlin

Morgonkollen

Morgonkollen - 26 mars!

centrum_artikel_host

Väder: Morgonen välkomnar oss med en kylig start, med enstaka plusgrader som lovar en övergång till mildare temperaturer under dagen.

Kollektivtrafik: SL meddelar inga större störningar i kollektivtrafiken, vilket ger goda förutsättningar för smidiga resor inom kommunen.

Blåljus: Det rapporteras om en lugn kväll och natt i kommunen, vilket bidrar till en känsla av trygghet och stabilitet.

Trafik: På vägarna råder normal framkomlighet, vilket underlättar för pendlare och andra som är i farten under morgontimmarna.

pantamera_avc_helsida
eldsjal2024_helsida
storemore_helsida
connys_helsida
mp_helsida_eu
centrum_host_helsida

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

Nu har akutskolan öppnat

Nyheter Akutskolan som är en del av kommunledningens tiopunktsprogram har öppnat: - I Sigtuna kommuns skolor ska man känna trygghet och studiero. Att etablera en akutskola är vårt sätt att skapa goda förutsättningar för en trygg tillvaro där förutsättningar ges för att eleverna ska klara grundskolan med godkända betyg, samtidigt som vi får möjlighet att bryta destruktiva beteenden hos de som stör och förstör för andra, säger Mattias Askerson, ordförande i förskole- och grundskolenämnden

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

mp_eu_outsider
nrh_sigtuna
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
storemore_out
eldsjal2024_out
connys