eldsjal2024_pan
Foto: Daniel Iskandar

Morgonkollen

Morgonkollen - 25 mars!

centrum_artikel_host

Väder: Det förväntas en kylig morgon med temperaturer några grader under nollstrecket. Under dagen förväntas temperaturen stiga något och ligga strax över noll.

Kollektivtrafik: Inga större störningar rapporteras för kollektivtrafiken, vilket innebär att resenärer kan förvänta sig en smidig resa.

Trafik: Framkomligheten i trafiken är normal, men det finns en risk för halka på vägarna. Förare uppmanas att vara extra försiktiga och anpassa sin körning efter väglaget.

Blåljus: Det har varit en lugn kväll och natt i kommunen enligt rapporter från de blåljusansvariga myndigheterna.

mp_helsida_eu
connys_helsida
storemore_helsida
pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida
eldsjal2024_helsida

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

Nu har akutskolan öppnat

Nyheter Akutskolan som är en del av kommunledningens tiopunktsprogram har öppnat: - I Sigtuna kommuns skolor ska man känna trygghet och studiero. Att etablera en akutskola är vårt sätt att skapa goda förutsättningar för en trygg tillvaro där förutsättningar ges för att eleverna ska klara grundskolan med godkända betyg, samtidigt som vi får möjlighet att bryta destruktiva beteenden hos de som stör och förstör för andra, säger Mattias Askerson, ordförande i förskole- och grundskolenämnden

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

nrh_sigtuna
mp_eu_outsider
ridskola_2020_outsider
eldsjal2024_out
storemore_out
connys
centrum_outsider_host
pantamera_out