eldsjal2024_pan

Morgonkollen

Morgonkollen med märsta.nu - 22 mars

centrum_artikel_host

Väder: Det är en mild morgon med några plusgrader och en risk för lite nederbörd under dagen. Resenärer uppmanas att vara förberedda på växlande väderförhållanden och klä sig efter förhållandena.

Trafik: Det råder normal framkomlighet på vägarna i kommunen, vilket innebär att inga större trafikstörningar har rapporterats. Resenärer kan förvänta sig en smidig resa till sina destinationer.

Blåljus: Det rapporteras om en lugn kväll och natt i kommunen utan några större händelser. Blåljuspersonalen har inte behövt ingripa i några allvarliga situationer under den senaste tiden.

Kollektivtrafik: Inga större störningar har rapporterats inom kollektivtrafiken, vilket innebär att resenärer kan förvänta sig en vanlig och stabil tåg- och busservice under dagen.

centrum_host_helsida
storemore_helsida
mp_helsida_eu
eldsjal2024_helsida
connys_helsida
pantamera_avc_helsida

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

Nu har akutskolan öppnat

Nyheter Akutskolan som är en del av kommunledningens tiopunktsprogram har öppnat: - I Sigtuna kommuns skolor ska man känna trygghet och studiero. Att etablera en akutskola är vårt sätt att skapa goda förutsättningar för en trygg tillvaro där förutsättningar ges för att eleverna ska klara grundskolan med godkända betyg, samtidigt som vi får möjlighet att bryta destruktiva beteenden hos de som stör och förstör för andra, säger Mattias Askerson, ordförande i förskole- och grundskolenämnden

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

mp_eu_outsider
centrum_outsider_host
storemore_out
pantamera_out
eldsjal2024_out
nrh_sigtuna
connys
ridskola_2020_outsider