eldsjal2024_pan

Morgonkollen

Morgonkoll med märsta.nu - 20 mars!

centrum_artikel_host

Väder: Dagens väder presenterar sig med temperaturer kring noll grader och en möjlig risk för snö. Resenärer uppmanas att klä sig lämpligt för väderförhållandena och vara extra försiktiga på vägarna.

Kollektivtrafik: I nuläget rapporteras inga större störningar i kollektivtrafiken. Resenärer uppmanas ändå att hålla sig uppdaterade genom att besöka sl.se för eventuella uppdateringar om läget i kollektivtrafiken.

Trafik: På vägarna i kommunen råder normal framkomlighet. Resenärer uppmanas att fortsätta köra säkert och följa de allmänna trafikreglerna.

Blåljus: Det rapporteras om en lugn kväll och natt i kommunen när det gäller blåljusaktiviteter. Inga större händelser har rapporterats under natten.

eldsjal2024_helsida
pantamera_avc_helsida
storemore_helsida
centrum_host_helsida
connys_helsida
mp_helsida_eu

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

Nu har akutskolan öppnat

Nyheter Akutskolan som är en del av kommunledningens tiopunktsprogram har öppnat: - I Sigtuna kommuns skolor ska man känna trygghet och studiero. Att etablera en akutskola är vårt sätt att skapa goda förutsättningar för en trygg tillvaro där förutsättningar ges för att eleverna ska klara grundskolan med godkända betyg, samtidigt som vi får möjlighet att bryta destruktiva beteenden hos de som stör och förstör för andra, säger Mattias Askerson, ordförande i förskole- och grundskolenämnden

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

storemore_out
mp_eu_outsider
centrum_outsider_host
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
connys
eldsjal2024_out
nrh_sigtuna