eldsjal2024_pan
Foto: Daniel Iskandar

Morgonkollen

Morgonkollen 19 mars!

centrum_artikel_host

Väder: Dagens väder bjuder på kyliga temperaturer med cirka 4-5 minusgrader, men det blir en klar dag med temperaturer kring noll.

Kollektivtrafik: För resenärer är det viktigt att vara uppmärksam på eventuella störningar i pendeltågstrafiken till följd av händelserna i Solna under måndagen. Det kan finnas påverkan på pendeltågstrafiken i Märsta, så håll dig informerad om eventuella förändringar.

Blåljus: Under natten har det varit lugnt i kommunen, och rapporter från blåljusmyndigheterna indikerar ingen större aktivitet.

Trafik: Risken för halka på vägarna är närvarande, så var försiktig om du ger dig ut i trafiken. Just nu rapporteras det om normal framkomlighet på vägarna, men håll dig uppdaterad om eventuella förändringar.

storemore_helsida
eldsjal2024_helsida
mp_helsida_eu
centrum_host_helsida
connys_helsida
pantamera_avc_helsida

EPA-bil körde in i mur i Sigtuna

Blåljus Tidigt på eftermiddagen den 15 april rapporterades en trafikolycka i Sigtuna där en A-traktor påstås ha kört in i en mur längs Drottning Kristinas väg och Stora gatan. Polisen fick larm om händelsen vid 15-tiden på måndagen.

Nu har akutskolan öppnat

Nyheter Akutskolan som är en del av kommunledningens tiopunktsprogram har öppnat: - I Sigtuna kommuns skolor ska man känna trygghet och studiero. Att etablera en akutskola är vårt sätt att skapa goda förutsättningar för en trygg tillvaro där förutsättningar ges för att eleverna ska klara grundskolan med godkända betyg, samtidigt som vi får möjlighet att bryta destruktiva beteenden hos de som stör och förstör för andra, säger Mattias Askerson, ordförande i förskole- och grundskolenämnden

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

eldsjal2024_out
storemore_out
pantamera_out
connys
mp_eu_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh_sigtuna
centrum_outsider_host