socialdemokraterna_maj_panorama

Morgonkollen

Morgonkollen med märsta.nu – 13 mars

centrum_artikel_host

God morgon från märsta.nu! Här kommer dagens snabba överblick över läget i kommunen för att få en smidig start på din dag.

Väder: Morgonen bjuder på temperaturer kring nollgradigt och molntäcke, men vi kan förvänta oss ett par graders uppgång under dagen. Det blir en typisk grå men mild marsdag, perfekt för att klä sig lager på lager.

Kollektivtrafik: Det är lugnt på kollektivtrafiksfronten idag. Inga större störningar rapporteras av SL, vilket betyder att pendling bör flyta på utan problem. Kom ihåg att hålla koll på sl.se för de allra senaste uppdateringarna.

Trafik: Vägarna i kommunen visar normal framkomlighet. Inga större olyckor eller hinder har rapporterats, så bilister kan förvänta sig en smidig färd till och från sina destinationer.

Blåljus: Det har varit en lugn kväll och natt i kommunen, utan större incidenter. Våra blåljusenheter har fått en välbehövd paus, och allt är lugnt på den fronten.

centrum_host_helsida
eldsjal2024_helsida
pantamera_avc_helsida
connys_helsida
forstamaj_helsida
mp_helsida_eu
EXTRA

Ungdomar slogs i Märsta

Blåljus Polis larmades till ett bråk i Märsta där ett 15-tal ungdomar ska ha varit inblandade strax före klockan 16.

EXTRA

Ytterligare beslag på Arlanda

Blåljus Gränspolisen har under söndagen upprättat ytterligare anmälningar om penningtvättsbrott, den andra denna helg då det i lördags också beslagtogs kontanter och klockor.

Morgonkollen

Notiser Här är morgonkollen med uppdateringar från märsta.nu för den 21 april:

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

nrh_sigtuna
mp_eu_outsider
centrum_outsider_host
eldsjal2024_out
stationshusen_outsider
ridskola_2020_outsider
pantamera_out
connys