socialdemokraterna_maj_panorama

Morgonkollen

Morgonkollen - 19 februari!

centrum_artikel_host

Morgonkollen den 19 februari med märsta.nu rapporterar om vädret, där det förväntas nytt snöfall över kommunen. Under natten och förmiddagen väntas det falla mellan 5-6 mm snö, med temperaturen kring 0 grader Celsius. När det gäller kollektivtrafiken finns det en risk för störningar på grund av det rådande vädret. Resenärer uppmanas att hålla sig informerade via SL.se om eventuella störningar i busstrafiken och tågtrafiken.

Trafikläget i kommunen bedöms vara normalt, men med det pågående snöfallet och risken för halka kan det uppstå besvärliga förhållanden på vägarna. För att undvika problem uppmanas bilister att köra försiktigt och anpassa hastigheten efter väglaget.

När det gäller blåljusrapporteringen meddelas det att det varit en lugn kväll och natt i kommunen, utan några speciella händelser att rapportera om. Detta innebär att polis, ambulans och övriga blåljuspersonal inte har haft några större ingripanden under natten.

mp_helsida_eu
connys_helsida
EXTRA

Ungdomar slogs i Märsta

Blåljus Polis larmades till ett bråk i Märsta där ett 15-tal ungdomar ska ha varit inblandade strax före klockan 16.

centrum_host_helsida
forstamaj_helsida
EXTRA

Ytterligare beslag på Arlanda

Blåljus Gränspolisen har under söndagen upprättat ytterligare anmälningar om penningtvättsbrott, den andra denna helg då det i lördags också beslagtogs kontanter och klockor.

pantamera_avc_helsida

Morgonkollen

Notiser Här är morgonkollen med uppdateringar från märsta.nu för den 21 april:

eldsjal2024_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
mp_eu_outsider
ridskola_2020_outsider
nrh_sigtuna
eldsjal2024_out
centrum_outsider_host
pantamera_out