sap_feb_pan

Morgonkollen

Morgonkollen med märsta.nu - 10 december

centrum_artikel_host

Dagen väntas bjuda på en vacker vinterdag med ett par minusgrader och mestadels molnigt väder i området.

Trots den vackra vinterns ankomst, varnas det för potentiella trafikstörningar i Sigtuna på grund av pågående julmarknad. Marknaden, som pågår mellan 10:00 och 18:00, kan resultera i kraftiga köer och ökad trängsel i centrala delar av Sigtuna. Resenärer och besökare rekommenderas att planera sin resa med extra tid i åtanke för att hantera eventuella trafiksvårigheter.

Kollektivtrafiken rapporterar inga större störningar för närvarande, men det är viktigt att notera att bussarna undviker centrala Sigtuna på grund av julmarknaden. Resenärer uppmuntras att ha detta i åtanke vid sina resplaner.

Blåljusmyndigheterna har för närvarande inga speciella händelser att rapportera om, vilket bidrar till en överlag lugn och stabil situation i området.

SL i samarbete för fossilfri framtid

Notiser Shift2Access är ett banbrytande samarbete där Trafikförvaltningen i Region Stockholm, tillsammans med Region Skåne och Västra Götalandsregionen, strävar efter att utveckla innovativa lösningar för en fossilfri, inkluderande och resurseffektiv framtid.

connys_helsida
funkisfest_helsida
steningekompani_helsida
skridskodisco_helsida
centrum_host_helsida
foraldranatverk_helsida

Före detta finansregionsrådet lämnar sitt uppdrag

Politik Oppositionsregionrådet Irene Svenonius meddelade vid ett extrainsatt möte med den moderata regiongruppen i Stockholm att hon lämnar såväl sina uppdrag för Moderaterna i Region Stockholm som övriga uppdrag för Moderaterna. Efter sju år som gruppledare på heltid, varav sex år som finansregionråd (2017-2022) under en turbulent period för Stockholmsregionen.

pantamera_avc_helsida

Trafikverket arbetar med att åtgärda potthål

Nyheter Trafikverket upplever för närvarande ökade problem med potthål på vägarna. Vägnätet är omfattande, vilket gör det till ett betydande arbete att åtgärda dessa problem. De stora vägarna som påverkas i kommunen inkluderar 263, 273 och 255, där det är särskilt många potthål mellan Märsta och Sigtuna i båda riktningarna.

A-traktorer fortsätter öka

Notiser Den senaste utvecklingen inom användningen av A-traktorer i Sverige och särskilt i Sigtuna kommun visar en markant ökning under det senaste decenniet, med fortsatt tillväxt under 2023. Enligt nyligen publicerade siffror från Trafikanalys har antalet A-traktorer i Sigtuna ökat för tredje året i rad, vilket pekar på en stadigt växande trend i regionen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
skridskodisco_outsider
nrh_sigtuna
foraldranatverk_outsider
stentekompani_outsider
centrum_outsider_host
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
funkisfest_outsider