centrum_panorama_hostshopping

Morgonkollen

Morgonkollen med märsta.nu - 10 december

centrum_artikel_host

Dagen väntas bjuda på en vacker vinterdag med ett par minusgrader och mestadels molnigt väder i området.

Trots den vackra vinterns ankomst, varnas det för potentiella trafikstörningar i Sigtuna på grund av pågående julmarknad. Marknaden, som pågår mellan 10:00 och 18:00, kan resultera i kraftiga köer och ökad trängsel i centrala delar av Sigtuna. Resenärer och besökare rekommenderas att planera sin resa med extra tid i åtanke för att hantera eventuella trafiksvårigheter.

Kollektivtrafiken rapporterar inga större störningar för närvarande, men det är viktigt att notera att bussarna undviker centrala Sigtuna på grund av julmarknaden. Resenärer uppmuntras att ha detta i åtanke vid sina resplaner.

Blåljusmyndigheterna har för närvarande inga speciella händelser att rapportera om, vilket bidrar till en överlag lugn och stabil situation i området.

centrum_host_helsida
fritidsbanken_helsida
connys_helsida

Beslut om Kultur- och Aktivitetscenter i Valsta

Politik I gårdagens kommunfullmäktige, den 18 juni, beslutades det att bygga ett nytt kultur- och aktivitetscenter i Valsta. Centret ska bli en mötesplats med aktiviteter för barn och unga, och byggstarten är planerad till våren 2025.

mp_tack_helsida
brobygget_2024
pantamera_avc_helsida

Andelen arbetslösa bland utrikesfödda går ner

Nyheter I maj noterade Sigtuna kommun den lägsta arbetslösheten bland utlandsfödda sedan februari 2020. Enligt Arbetsförmedlingen sjönk arbetslösheten bland utlandsfödda med 0,3 procentenheter till 13,4 procent.

Ekonomisk kris i regionen kan leda till högre SL-priser

Politik SL står inför en ekonomisk kris med ett budgetunderskott på 1,3 miljarder kronor nästa år, enligt Trafikförvaltningens egna beräkningar. Detta kan leda till nya prishöjningar och ytterligare nedskärningar. Moderaterna i Region Stockholm kräver nu en kriskommission för att hantera situationen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

brobygget_outsider
connys
mp_tack_outsider
nrh_sigtuna
fritidsbanken_outsider
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host