centrum_panorama_hostshopping

Morgonkollen

Morgonkollen 30 - november1

centrum_artikel_host

Väder:
Morgonen den 30 november bjuder på snöfall med risk för fortsatt nederbörd även efter lunch. Temperaturen förväntas ligga mellan 1-3 minusgrader. Det är klokt att vara förberedd på vinterväglag och anpassa färden därefter.

Kollektivtrafik:
På grund av det rådande vädret finns det risk för störningar i pendeltågstrafiken. Resenärer uppmanas att hålla sig informerade via SL, SJ eller Mälartåg beroende på resmålet. Det kan vara klokt att planera resan i förväg och vara medveten om eventuella förändringar i tidtabellerna.

Trafik:
Trots det pågående snöfallet rapporteras om normal framkomlighet på vägarna, men det finns en risk för besvärligt trafikläge. Bilister uppmanas att vara extra försiktiga, anpassa hastigheten efter väglaget och vara medvetna om att snö och halka kan påverka framkomligheten.

Blåljus:
Inga speciella händelser inom blåljussektorn har rapporterats under morgonen. Det verkar vara en relativt lugn start på dagen när det kommer till nödsituationer och händelser som involverar polis, brandkår och ambulans.

Följ märsta.nu för löpande uppdateringar och mer information om aktuella händelser och förhållanden under dagen. Ta hand om er och var försiktiga i det rådande vintervädret!

centrum_host_helsida
connys_helsida
fritidsbanken_helsida
pantamera_avc_helsida
brobygget_2024

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

brobygget_outsider
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
connys
klara_outsider
fritidsbanken_outsider
pantamera_out