sap_feb_pan

Morgonkollen

Morgonkollen med märsta.nu - 29 november

centrum_artikel_host

Kollektivtrafik: Det är viktigt att hålla koll på pendeltågs- och busstrafiken idag på grund av det rådande vädret med snö. Snöfall kan påverka trafiken och leda till eventuella förseningar eller förändringar i tidtabeller.

Väder: Under morgonen och förmiddagen förväntas snöfall med ett par minusgrader. Därefter förväntas uppehåll från snöandet.

Blåljus: Inga specifika händelser eller incidenter rapporteras för tillfället från blåljusmyndigheterna. Det verkar vara en lugn morgon utan större händelser.

Trafik: För närvarande råder det normal framkomlighet på vägarna, men det finns en risk för besvärligt väglag på grund av snöfallet. Det är viktigt att ta hänsyn till väderförhållandena och anpassa körningen därefter för att undvika eventuella trafikproblem.

Allt fler nöjda med hemtjänsten

Notiser Inför årsskiftet presenterades 2023 års resultat för Hemtjänstindex, som mäter kvaliteten på hemtjänsten i samtliga av Sveriges kommuner. Undersökningen tar hänsyn till de områden som seniorer anser vara viktigast: information, biståndshandläggning, utförande samt stöd och utveckling.

foraldranatverk_helsida

SL i samarbete för fossilfri framtid

Notiser Shift2Access är ett banbrytande samarbete där Trafikförvaltningen i Region Stockholm, tillsammans med Region Skåne och Västra Götalandsregionen, strävar efter att utveckla innovativa lösningar för en fossilfri, inkluderande och resurseffektiv framtid.

skridskodisco_helsida
connys_helsida
funkisfest_helsida
centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida
steningekompani_helsida

Före detta finansregionsrådet lämnar sitt uppdrag

Politik Oppositionsregionrådet Irene Svenonius meddelade vid ett extrainsatt möte med den moderata regiongruppen i Stockholm att hon lämnar såväl sina uppdrag för Moderaterna i Region Stockholm som övriga uppdrag för Moderaterna. Efter sju år som gruppledare på heltid, varav sex år som finansregionråd (2017-2022) under en turbulent period för Stockholmsregionen.

Trafikverket arbetar med att åtgärda potthål

Nyheter Trafikverket upplever för närvarande ökade problem med potthål på vägarna. Vägnätet är omfattande, vilket gör det till ett betydande arbete att åtgärda dessa problem. De stora vägarna som påverkas i kommunen inkluderar 263, 273 och 255, där det är särskilt många potthål mellan Märsta och Sigtuna i båda riktningarna.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

foraldranatverk_outsider
skridskodisco_outsider
nrh_sigtuna
centrum_outsider_host
connys
pantamera_out
stentekompani_outsider
funkisfest_outsider
ridskola_2020_outsider