sap_feb_pan

Morgonkollen

Morgonkollen 28 november!

centrum_artikel_host

Väder: Morgonen bjuder på snöfall med temperaturer som ligger runt tre minusgrader. Risken för fortsatt snöfall under dagen kan skapa störningar i väderförhållandena.

Trafik: Framkomligheten är normal, men risken för halka finns, särskilt senare under dagen när snöfallet förväntas intensifieras. Det rekommenderas att vara extra uppmärksam och försiktig på vägarna.

Kollektivtrafik: Inga betydande störningar i kollektivtrafiken rapporteras för närvarande. Det är dock klokt att hålla sig uppdaterad via SL.se för eventuella påverkningar på tåg- och busstrafik på grund av väderförhållandena.

Blåljus: Ingen specifik händelse av betydelse har rapporterats inom blåljussektorn, vilket indikerar en relativt lugn morgon utan större incidenter.

SL i samarbete för fossilfri framtid

Notiser Shift2Access är ett banbrytande samarbete där Trafikförvaltningen i Region Stockholm, tillsammans med Region Skåne och Västra Götalandsregionen, strävar efter att utveckla innovativa lösningar för en fossilfri, inkluderande och resurseffektiv framtid.

foraldranatverk_helsida
steningekompani_helsida
funkisfest_helsida
centrum_host_helsida
connys_helsida
pantamera_avc_helsida

Före detta finansregionsrådet lämnar sitt uppdrag

Politik Oppositionsregionrådet Irene Svenonius meddelade vid ett extrainsatt möte med den moderata regiongruppen i Stockholm att hon lämnar såväl sina uppdrag för Moderaterna i Region Stockholm som övriga uppdrag för Moderaterna. Efter sju år som gruppledare på heltid, varav sex år som finansregionråd (2017-2022) under en turbulent period för Stockholmsregionen.

skridskodisco_helsida

Trafikverket arbetar med att åtgärda potthål

Nyheter Trafikverket upplever för närvarande ökade problem med potthål på vägarna. Vägnätet är omfattande, vilket gör det till ett betydande arbete att åtgärda dessa problem. De stora vägarna som påverkas i kommunen inkluderar 263, 273 och 255, där det är särskilt många potthål mellan Märsta och Sigtuna i båda riktningarna.

A-traktorer fortsätter öka

Notiser Den senaste utvecklingen inom användningen av A-traktorer i Sverige och särskilt i Sigtuna kommun visar en markant ökning under det senaste decenniet, med fortsatt tillväxt under 2023. Enligt nyligen publicerade siffror från Trafikanalys har antalet A-traktorer i Sigtuna ökat för tredje året i rad, vilket pekar på en stadigt växande trend i regionen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
skridskodisco_outsider
centrum_outsider_host
nrh_sigtuna
pantamera_out
stentekompani_outsider
foraldranatverk_outsider
funkisfest_outsider
ridskola_2020_outsider