sap_feb_pan

Morgonkollen

Morgonkoll med märsta.nu - 27 november!

centrum_artikel_host

Morgonkollen den 27 november: Väderprognosen visar på en kylig start med temperaturer runt -7 grader under morgonen, stigande till ungefär -3 grader senare under dagen. Kollektivtrafiken rapporterar inga större störningar för dagen. Dock finns det en risk för halka på vägarna i kommunen, så det är bra att vara försiktig. Blåljusen rapporterar om en lugn kväll och natt i kommunen utan några större händelser.

Allt fler nöjda med hemtjänsten

Notiser Inför årsskiftet presenterades 2023 års resultat för Hemtjänstindex, som mäter kvaliteten på hemtjänsten i samtliga av Sveriges kommuner. Undersökningen tar hänsyn till de områden som seniorer anser vara viktigast: information, biståndshandläggning, utförande samt stöd och utveckling.

connys_helsida

SL i samarbete för fossilfri framtid

Notiser Shift2Access är ett banbrytande samarbete där Trafikförvaltningen i Region Stockholm, tillsammans med Region Skåne och Västra Götalandsregionen, strävar efter att utveckla innovativa lösningar för en fossilfri, inkluderande och resurseffektiv framtid.

foraldranatverk_helsida
steningekompani_helsida
funkisfest_helsida
centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida

Före detta finansregionsrådet lämnar sitt uppdrag

Politik Oppositionsregionrådet Irene Svenonius meddelade vid ett extrainsatt möte med den moderata regiongruppen i Stockholm att hon lämnar såväl sina uppdrag för Moderaterna i Region Stockholm som övriga uppdrag för Moderaterna. Efter sju år som gruppledare på heltid, varav sex år som finansregionråd (2017-2022) under en turbulent period för Stockholmsregionen.

Trafikverket arbetar med att åtgärda potthål

Nyheter Trafikverket upplever för närvarande ökade problem med potthål på vägarna. Vägnätet är omfattande, vilket gör det till ett betydande arbete att åtgärda dessa problem. De stora vägarna som påverkas i kommunen inkluderar 263, 273 och 255, där det är särskilt många potthål mellan Märsta och Sigtuna i båda riktningarna.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

nrh_sigtuna
funkisfest_outsider
connys
stentekompani_outsider
foraldranatverk_outsider
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
pantamera_out