sap_feb_pan

Morgonkollen

Morgonkollen med märsta.nu: Snöfall och kyligt väder förväntas

centrum_artikel_host

Under morgontimmarna idag förutspås en kylig start med snöfall och temperaturer som kan sjunka ner till 5-6 minusgrader. Snöfallet beräknas avta senare under förmiddagen.

Kollektivtrafiken kan möjligen påverkas av snöfallet, vilket kan medföra störningar. För uppdaterad information rekommenderas att hålla sig informerad via SL.se.

Trafiksituationen kan vara riskabel med halka och besvärliga vägförhållanden under morgonen. För att undvika eventuella svårigheter rekommenderas att vara extra försiktig och planera sin resa noggrant.

Inom blåljussektorn rapporteras inga speciella händelser vid den aktuella tiden.

SL i samarbete för fossilfri framtid

Notiser Shift2Access är ett banbrytande samarbete där Trafikförvaltningen i Region Stockholm, tillsammans med Region Skåne och Västra Götalandsregionen, strävar efter att utveckla innovativa lösningar för en fossilfri, inkluderande och resurseffektiv framtid.

funkisfest_helsida
skridskodisco_helsida
connys_helsida
foraldranatverk_helsida
centrum_host_helsida
steningekompani_helsida

Före detta finansregionsrådet lämnar sitt uppdrag

Politik Oppositionsregionrådet Irene Svenonius meddelade vid ett extrainsatt möte med den moderata regiongruppen i Stockholm att hon lämnar såväl sina uppdrag för Moderaterna i Region Stockholm som övriga uppdrag för Moderaterna. Efter sju år som gruppledare på heltid, varav sex år som finansregionråd (2017-2022) under en turbulent period för Stockholmsregionen.

pantamera_avc_helsida

Trafikverket arbetar med att åtgärda potthål

Nyheter Trafikverket upplever för närvarande ökade problem med potthål på vägarna. Vägnätet är omfattande, vilket gör det till ett betydande arbete att åtgärda dessa problem. De stora vägarna som påverkas i kommunen inkluderar 263, 273 och 255, där det är särskilt många potthål mellan Märsta och Sigtuna i båda riktningarna.

A-traktorer fortsätter öka

Notiser Den senaste utvecklingen inom användningen av A-traktorer i Sverige och särskilt i Sigtuna kommun visar en markant ökning under det senaste decenniet, med fortsatt tillväxt under 2023. Enligt nyligen publicerade siffror från Trafikanalys har antalet A-traktorer i Sigtuna ökat för tredje året i rad, vilket pekar på en stadigt växande trend i regionen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

nrh_sigtuna
ridskola_2020_outsider
connys
stentekompani_outsider
foraldranatverk_outsider
pantamera_out
funkisfest_outsider
skridskodisco_outsider
centrum_outsider_host