sap_feb_pan

Morgonkollen

Morgonkollen 23 november: märsta.nu informerar om väder, trafik och blåljus

centrum_artikel_host

Väder: Starten på dagen möts av molnighet och temperaturer ligger runt 3-4 grader.

Trafik: Varning utfärdas för halka på vägarna till följd av snömodd och isbildning. Resenärer uppmanas vara extra försiktiga och anpassa sin körning därefter.

Kollektivtrafik: För aktuell information om buss- och pendeltågstrafik rekommenderas att hålla koll på uppdateringar via SL.se. Inga betydande störningar rapporteras för närvarande.

Blåljus: En lugn kväll och natt har präglat kommunen med inga större händelser att rapportera inom blåljussektorn.

Fortsätt hålla dig uppdaterad med märsta.nu för de senaste uppdateringarna under dagen för att säkerställa en smidig morgonpendling.

SL i samarbete för fossilfri framtid

Notiser Shift2Access är ett banbrytande samarbete där Trafikförvaltningen i Region Stockholm, tillsammans med Region Skåne och Västra Götalandsregionen, strävar efter att utveckla innovativa lösningar för en fossilfri, inkluderande och resurseffektiv framtid.

steningekompani_helsida
connys_helsida
pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida
foraldranatverk_helsida
skridskodisco_helsida

Före detta finansregionsrådet lämnar sitt uppdrag

Politik Oppositionsregionrådet Irene Svenonius meddelade vid ett extrainsatt möte med den moderata regiongruppen i Stockholm att hon lämnar såväl sina uppdrag för Moderaterna i Region Stockholm som övriga uppdrag för Moderaterna. Efter sju år som gruppledare på heltid, varav sex år som finansregionråd (2017-2022) under en turbulent period för Stockholmsregionen.

funkisfest_helsida

Trafikverket arbetar med att åtgärda potthål

Nyheter Trafikverket upplever för närvarande ökade problem med potthål på vägarna. Vägnätet är omfattande, vilket gör det till ett betydande arbete att åtgärda dessa problem. De stora vägarna som påverkas i kommunen inkluderar 263, 273 och 255, där det är särskilt många potthål mellan Märsta och Sigtuna i båda riktningarna.

A-traktorer fortsätter öka

Notiser Den senaste utvecklingen inom användningen av A-traktorer i Sverige och särskilt i Sigtuna kommun visar en markant ökning under det senaste decenniet, med fortsatt tillväxt under 2023. Enligt nyligen publicerade siffror från Trafikanalys har antalet A-traktorer i Sigtuna ökat för tredje året i rad, vilket pekar på en stadigt växande trend i regionen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
foraldranatverk_outsider
centrum_outsider_host
stentekompani_outsider
connys
nrh_sigtuna
ridskola_2020_outsider
funkisfest_outsider
skridskodisco_outsider