sap_feb_pan

Morgonkollen

Morgonkollen med märsta.nu!

centrum_artikel_host

Det är en kylig morgon med ett par minusgrader i Sigtuna kommun. Under dagen förväntas oväder med en blandning av snö och regn. SMHI har utfärdat en Gul varning för området, vilket signalerar potentiella väderrelaterade utmaningar.

Trafikläget bedöms vara normalt med risk för halka på vägarna. Eftermiddagen kan dock innebära ett mer besvärligt trafikläge på grund av det förväntade snöovädret.

Kollektivtrafiken förväntas inte ha några större störningar enligt rapporterna. För blåljus, finns det inga specifika händelser att rapportera om för tillfället. Det är klokt att vara beredd på eventuella trafikstörningar och följa uppdateringar från SMHI och trafikinformationen under dagen.

Allt fler nöjda med hemtjänsten

Notiser Inför årsskiftet presenterades 2023 års resultat för Hemtjänstindex, som mäter kvaliteten på hemtjänsten i samtliga av Sveriges kommuner. Undersökningen tar hänsyn till de områden som seniorer anser vara viktigast: information, biståndshandläggning, utförande samt stöd och utveckling.

connys_helsida

SL i samarbete för fossilfri framtid

Notiser Shift2Access är ett banbrytande samarbete där Trafikförvaltningen i Region Stockholm, tillsammans med Region Skåne och Västra Götalandsregionen, strävar efter att utveckla innovativa lösningar för en fossilfri, inkluderande och resurseffektiv framtid.

foraldranatverk_helsida
funkisfest_helsida
steningekompani_helsida
centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida

Före detta finansregionsrådet lämnar sitt uppdrag

Politik Oppositionsregionrådet Irene Svenonius meddelade vid ett extrainsatt möte med den moderata regiongruppen i Stockholm att hon lämnar såväl sina uppdrag för Moderaterna i Region Stockholm som övriga uppdrag för Moderaterna. Efter sju år som gruppledare på heltid, varav sex år som finansregionråd (2017-2022) under en turbulent period för Stockholmsregionen.

Trafikverket arbetar med att åtgärda potthål

Nyheter Trafikverket upplever för närvarande ökade problem med potthål på vägarna. Vägnätet är omfattande, vilket gör det till ett betydande arbete att åtgärda dessa problem. De stora vägarna som påverkas i kommunen inkluderar 263, 273 och 255, där det är särskilt många potthål mellan Märsta och Sigtuna i båda riktningarna.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

funkisfest_outsider
centrum_outsider_host
nrh_sigtuna
pantamera_out
connys
ridskola_2020_outsider
foraldranatverk_outsider
stentekompani_outsider