Morgonkollen

Morgonkollen 21 november!

centrum_artikel_host

Väderprognos: Idag inleds med molnigt väder och några enstaka minusgrader. Temperaturen förväntas sjunka ytterligare under kvällen till cirka minus 4 grader. Det kan vara klokt att klä sig varmt för dagen och kvällen.

Kollektivtrafik: Inga större störningar rapporteras i kollektivtrafiken, vilket innebär att resor med allmänna transportmedel förväntas gå enligt schemat. Ta dig tid att planera dina resor som vanligt.

Trafiksituationen: Risken för halka på vägarna finns under dagen, men framkomligheten för fordon förväntas vara normal. För säkerhets skull rekommenderas bilister att köra försiktigt och vara uppmärksamma på eventuella halkiga partier på vägarna.

Blåljusrapport: Ingen information om speciella händelser från räddningstjänst eller polis har rapporterats. Det verkar vara en lugn morgon och inledning på dagen i Sigtuna kommun.

storemore_helsida
pantamera_avc_helsida
slottsby_helsida

Övervåningarna öppnas upp på Mälartåg

Notiser Från och med torsdagkväll och successivt under natten mot fredag den 8 december kommer övervåningarna på Mälartågs dubbeldäckare att åter öppnas för resenärer. Detta sker efter att en säkerhetsutredning konstaterat att ingen säkerhetsrisk föreligger.

connys_helsida
ica_helsida
centrum_host_helsida

Tekniska Problem Störde VMA-testet

Nyheter Måndagens välkända VMA-test (Viktigt Meddelande till Allmänheten) ställdes inför oväntade tekniska hinder, vilket resulterade i att varningssignalen inte nådde stora delar av centrala Stockholm och norra delar av länet.

joes-helsida

Misstänkt brand i byggbarack

Blåljus Tidigt på morgonen den 5 december rapporterades en brandincident i Steninge slottsby, där en byggbarack på Mejeriets väg engagerade räddningstjänsten och polisen.

wenngarn_jul_helsida
defacto_helsida

Konkurserna ökar med 59 procent i kommunen: Uppgifter från UC

Notiser Under de elva första månaderna i år har konkurserna i kommunen skjutit i höjden och nått en ökning på hela 59 procent jämfört med föregående år. Enligt färska siffror från UC, ett kreditupplysningsföretag, har antalet konkurser ökat dramatiskt från 29 till 46.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

nrh_sigtuna
joes_outsider
wnngarn_jul_outsider
pantamera_out
swedol_outsider
slottsby_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
storemore_out
centrum_outsider_host
ica_outsider