Foto: Daniel Iskander

Morgonkollen

Morgonkollen 20 november!

centrum_artikel_host

Väder:
En kylig morgon väntar invånarna med temperaturer mellan 2-4 minusgrader. Under dagen förväntas temperaturen ligga kring noll, vilket kan innebära övergång till smältande snö eller möjlig isbildning.

Trafik:
Risk för halka råder på vägarna inom kommunen. Det rekommenderas att vara extra försiktig och anpassa farten efter de potentiellt hala vägförhållandena.

Kollektivtrafik:
Inga betydande störningar rapporteras för kollektivtrafiken inom kommunen, vilket innebär att resenärer kan förvänta sig en normal pendling under dagen.

Blåljus:
En rapport från natten och kvällen visar på en lugn period i kommunen utan några speciella händelser att rapportera från blåljussektorn.

pantamera_avc_helsida
connys_helsida
storemore_helsida

Övervåningarna öppnas upp på Mälartåg

Notiser Från och med torsdagkväll och successivt under natten mot fredag den 8 december kommer övervåningarna på Mälartågs dubbeldäckare att åter öppnas för resenärer. Detta sker efter att en säkerhetsutredning konstaterat att ingen säkerhetsrisk föreligger.

defacto_helsida
ica_helsida
joes-helsida

Tekniska Problem Störde VMA-testet

Nyheter Måndagens välkända VMA-test (Viktigt Meddelande till Allmänheten) ställdes inför oväntade tekniska hinder, vilket resulterade i att varningssignalen inte nådde stora delar av centrala Stockholm och norra delar av länet.

slottsby_helsida

Misstänkt brand i byggbarack

Blåljus Tidigt på morgonen den 5 december rapporterades en brandincident i Steninge slottsby, där en byggbarack på Mejeriets väg engagerade räddningstjänsten och polisen.

wenngarn_jul_helsida
centrum_host_helsida

Konkurserna ökar med 59 procent i kommunen: Uppgifter från UC

Notiser Under de elva första månaderna i år har konkurserna i kommunen skjutit i höjden och nått en ökning på hela 59 procent jämfört med föregående år. Enligt färska siffror från UC, ett kreditupplysningsföretag, har antalet konkurser ökat dramatiskt från 29 till 46.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

pantamera_out
slottsby_outsider
connys
centrum_outsider_host
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
ica_outsider
joes_outsider
storemore_out
nrh_sigtuna
wnngarn_jul_outsider