Morgonkollen

Morgonkollen med märsta.nu - 19 november!

centrum_artikel_host

Väder:
En kylig start på dagen förväntar invånarna med temperaturer som sjunker till imponerande minus 8-10 grader. Under dagen förutspås en gradvis ökning av temperaturerna till enstaka minusgrader med potentiellt snöfall senare under eftermiddagen.

Kollektivtrafik:
Inga större störningar rapporteras för kollektivtrafiken inom kommunen, vilket ger resenärer en smidig fortsättning på dagen.

Trafik:
På vägarna i kommunen finns en risk för halka under dagen. Det rekommenderas att vara extra försiktig och anpassa farten efter rådande vägförhållanden.

Blåljus:
Inga särskilda händelser eller incidenter rapporteras från blåljussektorn i kommunen, vilket bidrar till en lugn start på dagen utan oväntade händelser.

storemore_helsida
wenngarn_jul_helsida
ica_helsida

Övervåningarna öppnas upp på Mälartåg

Notiser Från och med torsdagkväll och successivt under natten mot fredag den 8 december kommer övervåningarna på Mälartågs dubbeldäckare att åter öppnas för resenärer. Detta sker efter att en säkerhetsutredning konstaterat att ingen säkerhetsrisk föreligger.

centrum_host_helsida
connys_helsida
joes-helsida

Tekniska Problem Störde VMA-testet

Nyheter Måndagens välkända VMA-test (Viktigt Meddelande till Allmänheten) ställdes inför oväntade tekniska hinder, vilket resulterade i att varningssignalen inte nådde stora delar av centrala Stockholm och norra delar av länet.

slottsby_helsida

Misstänkt brand i byggbarack

Blåljus Tidigt på morgonen den 5 december rapporterades en brandincident i Steninge slottsby, där en byggbarack på Mejeriets väg engagerade räddningstjänsten och polisen.

defacto_helsida
pantamera_avc_helsida

Konkurserna ökar med 59 procent i kommunen: Uppgifter från UC

Notiser Under de elva första månaderna i år har konkurserna i kommunen skjutit i höjden och nått en ökning på hela 59 procent jämfört med föregående år. Enligt färska siffror från UC, ett kreditupplysningsföretag, har antalet konkurser ökat dramatiskt från 29 till 46.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
storemore_out
nrh_sigtuna
ica_outsider
ridskola_2020_outsider
slottsby_outsider
centrum_outsider_host
pantamera_out
joes_outsider
swedol_outsider
wnngarn_jul_outsider