Foto: Daniel Iskander

Morgonkollen

Morgonkollen - 18 november!

centrum_artikel_host

Väder:
En kylig start präglar morgonen med temperaturer mellan 3 till 4 minusgrader. Under dagen förväntas klart väder men med fortsatta låga temperaturer mellan 4 till 7 minusgrader.

Kollektivtrafik:
Inga betydande störningar rapporteras för kollektivtrafiken i kommunen för dagen.

Trafik:
Vägarna i kommunen är överlag lugna, men det rekommenderas att vara uppmärksam på halka som kan förekomma under de kyliga förhållandena.

Blåljus:
Brandkåren larmades till två bränder under kvällen. Vid 22-tiden till en adress i Arenberga där det kom rök från en lokal. Brandkår fick undersöka och släcka. Vid samma tid kom larm om en brand i Arlandastad.

storemore_helsida
connys_helsida
pantamera_avc_helsida

Övervåningarna öppnas upp på Mälartåg

Notiser Från och med torsdagkväll och successivt under natten mot fredag den 8 december kommer övervåningarna på Mälartågs dubbeldäckare att åter öppnas för resenärer. Detta sker efter att en säkerhetsutredning konstaterat att ingen säkerhetsrisk föreligger.

wenngarn_jul_helsida
joes-helsida
centrum_host_helsida

Tekniska Problem Störde VMA-testet

Nyheter Måndagens välkända VMA-test (Viktigt Meddelande till Allmänheten) ställdes inför oväntade tekniska hinder, vilket resulterade i att varningssignalen inte nådde stora delar av centrala Stockholm och norra delar av länet.

ica_helsida

Misstänkt brand i byggbarack

Blåljus Tidigt på morgonen den 5 december rapporterades en brandincident i Steninge slottsby, där en byggbarack på Mejeriets väg engagerade räddningstjänsten och polisen.

slottsby_helsida
defacto_helsida

Konkurserna ökar med 59 procent i kommunen: Uppgifter från UC

Notiser Under de elva första månaderna i år har konkurserna i kommunen skjutit i höjden och nått en ökning på hela 59 procent jämfört med föregående år. Enligt färska siffror från UC, ett kreditupplysningsföretag, har antalet konkurser ökat dramatiskt från 29 till 46.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
ridskola_2020_outsider
ica_outsider
slottsby_outsider
pantamera_out
centrum_outsider_host
wnngarn_jul_outsider
joes_outsider
swedol_outsider
nrh_sigtuna
storemore_out