Morgonkollen

Morgonkollen med märsta.nu - 17 november!

centrum_artikel_host

En kylig höstdag väntar invånarna, med temperaturen strax under noll hela dagen. Det blir en fortsatt kylig atmosfär med ett par minusgrader som sällskap under dagen.

Trafikrapporter varnar för risker med halka under morgontimmarna på vägarna, vilket innebär en extra anledning för bilister och fotgängare att vara extra uppmärksamma och försiktiga.

När det kommer till kollektivtrafiken, meddelar SL att det inte finns några större störningar, vilket ger en smidig resa för pendlare och resenärer.

Blåljusrapporterna för natten och kvällen i kommunen har varit lugna, vilket är positivt för invånarnas säkerhet och trygghet.

joes-helsida
pantamera_avc_helsida
wenngarn_jul_helsida

Övervåningarna öppnas upp på Mälartåg

Notiser Från och med torsdagkväll och successivt under natten mot fredag den 8 december kommer övervåningarna på Mälartågs dubbeldäckare att åter öppnas för resenärer. Detta sker efter att en säkerhetsutredning konstaterat att ingen säkerhetsrisk föreligger.

ica_helsida
slottsby_helsida
connys_helsida

Tekniska Problem Störde VMA-testet

Nyheter Måndagens välkända VMA-test (Viktigt Meddelande till Allmänheten) ställdes inför oväntade tekniska hinder, vilket resulterade i att varningssignalen inte nådde stora delar av centrala Stockholm och norra delar av länet.

storemore_helsida

Misstänkt brand i byggbarack

Blåljus Tidigt på morgonen den 5 december rapporterades en brandincident i Steninge slottsby, där en byggbarack på Mejeriets väg engagerade räddningstjänsten och polisen.

centrum_host_helsida
defacto_helsida

Konkurserna ökar med 59 procent i kommunen: Uppgifter från UC

Notiser Under de elva första månaderna i år har konkurserna i kommunen skjutit i höjden och nått en ökning på hela 59 procent jämfört med föregående år. Enligt färska siffror från UC, ett kreditupplysningsföretag, har antalet konkurser ökat dramatiskt från 29 till 46.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

connys
centrum_outsider_host
nrh_sigtuna
pantamera_out
ridskola_2020_outsider
joes_outsider
swedol_outsider
wnngarn_jul_outsider
ica_outsider
storemore_out
slottsby_outsider