Foto: Daniel Iskander

Morgonkollen

Morgonkollen 16 november!

centrum_artikel_host

En kylig morgon välkomnar invånarna i kommunen, med temperaturer som ligger mellan 1-2 minusgrader. Dagen förväntas hålla sig runt nollgradigt, vilket indikerar en fortsatt kylig atmosfär.

Kollektivtrafiken, som meddelas av SL, rapporterar inga större störningar, vilket ger resenärer en smidig start på dagen. Dock varnar trafikrapporter för risker med halka på vägarna i kommunen, vilket kräver extra uppmärksamhet och försiktighet från bilister och fotgängare.

När det kommer till blåljusverksamheten, meddelar källor att kvällen och natten har varit relativt lugna i kommunen, vilket är goda nyheter för invånarna.

För att hålla sig informerade om de senaste uppdateringarna rekommenderas invånarna att följa märsta.nu och lokala nyhetskällor.

connys_helsida
slottsby_helsida
centrum_host_helsida

Övervåningarna öppnas upp på Mälartåg

Notiser Från och med torsdagkväll och successivt under natten mot fredag den 8 december kommer övervåningarna på Mälartågs dubbeldäckare att åter öppnas för resenärer. Detta sker efter att en säkerhetsutredning konstaterat att ingen säkerhetsrisk föreligger.

pantamera_avc_helsida
defacto_helsida
wenngarn_jul_helsida

Tekniska Problem Störde VMA-testet

Nyheter Måndagens välkända VMA-test (Viktigt Meddelande till Allmänheten) ställdes inför oväntade tekniska hinder, vilket resulterade i att varningssignalen inte nådde stora delar av centrala Stockholm och norra delar av länet.

ica_helsida

Misstänkt brand i byggbarack

Blåljus Tidigt på morgonen den 5 december rapporterades en brandincident i Steninge slottsby, där en byggbarack på Mejeriets väg engagerade räddningstjänsten och polisen.

joes-helsida
storemore_helsida

Konkurserna ökar med 59 procent i kommunen: Uppgifter från UC

Notiser Under de elva första månaderna i år har konkurserna i kommunen skjutit i höjden och nått en ökning på hela 59 procent jämfört med föregående år. Enligt färska siffror från UC, ett kreditupplysningsföretag, har antalet konkurser ökat dramatiskt från 29 till 46.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

ridskola_2020_outsider
wnngarn_jul_outsider
pantamera_out
joes_outsider
swedol_outsider
centrum_outsider_host
slottsby_outsider
connys
nrh_sigtuna
storemore_out
ica_outsider