centrum_panorama_hostshopping
Foto: Daniel Iskander

Morgonkollen

Morgonkollen 16 november!

centrum_artikel_host

En kylig morgon välkomnar invånarna i kommunen, med temperaturer som ligger mellan 1-2 minusgrader. Dagen förväntas hålla sig runt nollgradigt, vilket indikerar en fortsatt kylig atmosfär.

Kollektivtrafiken, som meddelas av SL, rapporterar inga större störningar, vilket ger resenärer en smidig start på dagen. Dock varnar trafikrapporter för risker med halka på vägarna i kommunen, vilket kräver extra uppmärksamhet och försiktighet från bilister och fotgängare.

När det kommer till blåljusverksamheten, meddelar källor att kvällen och natten har varit relativt lugna i kommunen, vilket är goda nyheter för invånarna.

För att hålla sig informerade om de senaste uppdateringarna rekommenderas invånarna att följa märsta.nu och lokala nyhetskällor.

connys_helsida
brobygget_2024
fritidsbanken_helsida

Renoveringen av Stora gatan pausas över sommaren

Notiser Renoveringen av Stora gatan i Sigtuna har gått enligt tidsplan och alla vårens etapper är nu färdiga. Som planerat kommer arbetet att pausas över sommaren för att inte störa handeln och turismen under högsäsongen, och det återupptas igen den 19 augusti.

pantamera_avc_helsida

Skyfall förväntas i kommunen idag

Notiser Meteorologerna har utfärdat en varning för skyfallsliknande regn i Sigtuna kommun och övriga delar av södra Svealand och norra Götaland. Enligt prognoserna kommer kraftiga skurar att bildas under eftermiddagen, vilket kan ge stora mängder regn lokalt och orsaka översvämningar.

SSHL satsar på ny belysning som en del av energieffektiviseringen

Nyheter Sigtunaskolan Humanistiska Läroverket (SSHL) har genom finansiering från EU tagit ett stort steg mot hållbarhet och energieffektivisering. Med stöd från Signify och EU-projektet "Eco2 Schools as New European Bauhaus Lab" har skolan sett märkbara förbättringar i både energieffektivitet och studiemiljö.

centrum_host_helsida
mp_tack_helsida

Sommarlovsbiljetten är igång

Nyheter Under sommarperioden 5 juni till 27 augusti reser ungdomar mellan 12 och 18 år gratis med SL-trafiken. Initiativet med lovkortet är ett steg från Region Stockholm för att uppmuntra miljövänliga resor.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

brobygget_outsider
fritidsbanken_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
centrum_outsider_host
mp_tack_outsider
pantamera_out
nrh_sigtuna