Foto: Daniel Iskander

Morgonkollen

Morgonkollen 15 november!

centrum_artikel_host

Morgonen den 15 november välkomnar kommunen med en sval start då temperaturen förblir omkring noll grader under hela dagen. Måndagens väderutsikter indikerar en kylig inledning på veckan, så se till att klä dig varmt och rusta dig för en dag med svala temperaturer.

För pendlare och resenärer innehåller dagens morgonkoll goda nyheter angående kollektivtrafiken. Inga större störningar rapporteras, vilket innebär att din resa med tåg, buss eller annan kollektivtrafik förväntas gå smidigt. Det är alltid bra att vara informerad, och i dagens läge ser det ut att vara en ostörd resa för alla som är beroende av kollektivtrafiken.

När det gäller blåljus och räddningstjänster finns inga speciella händelser att rapportera om enligt morgonens uppdatering. Det verkar som en lugn start på dagen i fråga om akuta händelser eller olyckor som involverar nödtjänster. Håll dig uppdaterad genom dagen, men för nu kan invånare känna sig trygga med att inga akuta situationer har rapporterats.

För de som planerar att resa med egna fordon kommer goda nyheter om trafikförhållandena. Morgonkollen indikerar normal framkomlighet på vägarna i kommunen. Detta innebär att du kan förvänta dig en smidig och obesvärad körning när du tar dig fram genom staden och dess omgivningar.

connys_helsida
centrum_host_helsida
storemore_helsida

Övervåningarna öppnas upp på Mälartåg

Notiser Från och med torsdagkväll och successivt under natten mot fredag den 8 december kommer övervåningarna på Mälartågs dubbeldäckare att åter öppnas för resenärer. Detta sker efter att en säkerhetsutredning konstaterat att ingen säkerhetsrisk föreligger.

wenngarn_jul_helsida
defacto_helsida
ica_helsida

Tekniska Problem Störde VMA-testet

Nyheter Måndagens välkända VMA-test (Viktigt Meddelande till Allmänheten) ställdes inför oväntade tekniska hinder, vilket resulterade i att varningssignalen inte nådde stora delar av centrala Stockholm och norra delar av länet.

slottsby_helsida

Misstänkt brand i byggbarack

Blåljus Tidigt på morgonen den 5 december rapporterades en brandincident i Steninge slottsby, där en byggbarack på Mejeriets väg engagerade räddningstjänsten och polisen.

pantamera_avc_helsida
joes-helsida

Konkurserna ökar med 59 procent i kommunen: Uppgifter från UC

Notiser Under de elva första månaderna i år har konkurserna i kommunen skjutit i höjden och nått en ökning på hela 59 procent jämfört med föregående år. Enligt färska siffror från UC, ett kreditupplysningsföretag, har antalet konkurser ökat dramatiskt från 29 till 46.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

wnngarn_jul_outsider
centrum_outsider_host
nrh_sigtuna
slottsby_outsider
ica_outsider
ridskola_2020_outsider
storemore_out
joes_outsider
pantamera_out
connys
swedol_outsider