Foto: Daniel Iskander

Morgonkollen

Morgonkoll med märsta.nu - 13 november!

centrum_artikel_host

Väder: Enstaka plusgrader och molnigt
Dagens väderutsikter i Märsta lovar en dag med enstaka plusgrader och molnighet. Det ser ut att bli en relativt mild dag, så se till att klä dig lämpligt för dagens väderlek.

Kollektivtrafik: Inga större störningar
SL meddelar att det inte förväntas några större störningar i kollektivtrafiken idag. Det betyder att pendel- och lokaltrafik fortsätter som vanligt, vilket underlättar resandet för invånarna i kommunen.

Trafik: Normal framkomlighet på vägarna
För de som färdas med bil förväntas normal framkomlighet på vägarna i kommunen. Inga rapporterade störningar indikerar att trafiken flyter som vanligt, men det är alltid bra att vara uppmärksam och anpassa farten efter väderförhållandena.

Blåljus: Inga speciella händelser att rapportera om
Just nu rapporteras inga speciella händelser från blåljusmyndigheterna. Det verkar vara en lugn morgon utan ovanliga händelser som kräver uppmärksamhet från räddningstjänst, polis eller ambulans.

storemore_helsida
connys_helsida
defacto_helsida
joes-helsida

Övervåningarna öppnas upp på Mälartåg

Notiser Från och med torsdagkväll och successivt under natten mot fredag den 8 december kommer övervåningarna på Mälartågs dubbeldäckare att åter öppnas för resenärer. Detta sker efter att en säkerhetsutredning konstaterat att ingen säkerhetsrisk föreligger.

pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida
ica_helsida

Tekniska Problem Störde VMA-testet

Nyheter Måndagens välkända VMA-test (Viktigt Meddelande till Allmänheten) ställdes inför oväntade tekniska hinder, vilket resulterade i att varningssignalen inte nådde stora delar av centrala Stockholm och norra delar av länet.

wenngarn_jul_helsida

Misstänkt brand i byggbarack

Blåljus Tidigt på morgonen den 5 december rapporterades en brandincident i Steninge slottsby, där en byggbarack på Mejeriets väg engagerade räddningstjänsten och polisen.

slottsby_helsida

Konkurserna ökar med 59 procent i kommunen: Uppgifter från UC

Notiser Under de elva första månaderna i år har konkurserna i kommunen skjutit i höjden och nått en ökning på hela 59 procent jämfört med föregående år. Enligt färska siffror från UC, ett kreditupplysningsföretag, har antalet konkurser ökat dramatiskt från 29 till 46.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

wnngarn_jul_outsider
centrum_outsider_host
ica_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
nrh_sigtuna
pantamera_out
swedol_outsider
joes_outsider
storemore_out
slottsby_outsider