Foto: Daniel Iskander

Morgonkollen

Morgonkollen 13 november!

centrum_artikel_host

Väder:
Dagen börjar med en kylig morgon där termometern visar kring noll eller enstaka plusgrader i vår region. Det är en påminnelse om att vintern närmar sig, så det kan vara bra att klä sig varmt innan du ger dig ut.

Kollektivtrafik:
För dem som reser med kollektivtrafik finns det ingen anledning till oro idag. Inga större störningar rapporteras för tillfället, vilket gör pendlingen smidig för invånarna i kommunen.

Trafik:
Bilister uppmanas vara försiktiga då det finns risk för halka på vägarna i kommunen. Trots detta råder det för närvarande normal framkomlighet, men det är alltid bra att vara extra uppmärksam under dessa förhållanden.

Blåljus:
Inga speciella händelser rapporteras från blåljussektorn för tillfället. Det verkar vara en lugn morgon när det gäller nödsituationer och händelser som kräver insatser från räddningstjänst och polis.

storemore_helsida
pantamera_avc_helsida
centrum_host_helsida
connys_helsida

Övervåningarna öppnas upp på Mälartåg

Notiser Från och med torsdagkväll och successivt under natten mot fredag den 8 december kommer övervåningarna på Mälartågs dubbeldäckare att åter öppnas för resenärer. Detta sker efter att en säkerhetsutredning konstaterat att ingen säkerhetsrisk föreligger.

joes-helsida
ica_helsida
defacto_helsida

Tekniska Problem Störde VMA-testet

Nyheter Måndagens välkända VMA-test (Viktigt Meddelande till Allmänheten) ställdes inför oväntade tekniska hinder, vilket resulterade i att varningssignalen inte nådde stora delar av centrala Stockholm och norra delar av länet.

slottsby_helsida

Misstänkt brand i byggbarack

Blåljus Tidigt på morgonen den 5 december rapporterades en brandincident i Steninge slottsby, där en byggbarack på Mejeriets väg engagerade räddningstjänsten och polisen.

wenngarn_jul_helsida

Konkurserna ökar med 59 procent i kommunen: Uppgifter från UC

Notiser Under de elva första månaderna i år har konkurserna i kommunen skjutit i höjden och nått en ökning på hela 59 procent jämfört med föregående år. Enligt färska siffror från UC, ett kreditupplysningsföretag, har antalet konkurser ökat dramatiskt från 29 till 46.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

nrh_sigtuna
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
connys
joes_outsider
swedol_outsider
storemore_out
wnngarn_jul_outsider
ica_outsider
slottsby_outsider
pantamera_out