Morgonkollen

Morgonkollen med märsta.nu - 12 november!

centrum_artikel_host

Väder:
Dagens väder i kommunen förväntas ligga på 2-3 grader med mestadels molnigt väder under hela dagen. En dag som kräver en extra tröja och kanske en paraply om du ska vara utomhus.

Trafik:
Trafikläget ser lugnt ut på vägarna i kommunen. Det är en bra dag att resa med bil utan större bekymmer.

Kollektivtrafik:
Enligt SL (Storstockholms Lokaltrafik) förväntas kollektivtrafiken gå utan större problem. Ett pålitligt sätt att ta sig runt om du planerar att använda allmänna kommunikationer idag.

Blåljus:
Inga speciella händelser rapporterades under den senaste kvällen och natten. Det verkar som det var en lugn period för blåljusen i kommunen.

joes-helsida
storemore_helsida
centrum_host_helsida
pantamera_avc_helsida

Övervåningarna öppnas upp på Mälartåg

Notiser Från och med torsdagkväll och successivt under natten mot fredag den 8 december kommer övervåningarna på Mälartågs dubbeldäckare att åter öppnas för resenärer. Detta sker efter att en säkerhetsutredning konstaterat att ingen säkerhetsrisk föreligger.

wenngarn_jul_helsida
defacto_helsida
connys_helsida

Tekniska Problem Störde VMA-testet

Nyheter Måndagens välkända VMA-test (Viktigt Meddelande till Allmänheten) ställdes inför oväntade tekniska hinder, vilket resulterade i att varningssignalen inte nådde stora delar av centrala Stockholm och norra delar av länet.

ica_helsida

Misstänkt brand i byggbarack

Blåljus Tidigt på morgonen den 5 december rapporterades en brandincident i Steninge slottsby, där en byggbarack på Mejeriets väg engagerade räddningstjänsten och polisen.

slottsby_helsida

Konkurserna ökar med 59 procent i kommunen: Uppgifter från UC

Notiser Under de elva första månaderna i år har konkurserna i kommunen skjutit i höjden och nått en ökning på hela 59 procent jämfört med föregående år. Enligt färska siffror från UC, ett kreditupplysningsföretag, har antalet konkurser ökat dramatiskt från 29 till 46.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

wnngarn_jul_outsider
nrh_sigtuna
pantamera_out
swedol_outsider
connys
storemore_out
ridskola_2020_outsider
centrum_outsider_host
slottsby_outsider
joes_outsider
ica_outsider