Foto: Daniel Iskander

Morgonkollen

Morgonkollen med märsta.nu!

centrum_artikel_host

Kollektivtrafik:
För de som planerar att använda kollektivtrafiken är det goda nyheter. SL meddelar att det för närvarande inte finns några större störningar i tåg- och busslinjerna. Resan förväntas vara smidig och utan onödiga förseningar.

Trafik:
För dem som tar sig fram med bil är det normal framkomlighet på vägarna i kommunen. Inga större trafikstörningar rapporteras för närvarande, vilket gör det enklare för dig att ta dig dit du behöver utan onödiga hinder.

Blåljus:
Nattens rapport från blåljusmyndigheterna indikerar en lugn kväll och natt i kommunen. Inga speciella händelser har rapporterats, vilket är positivt för säkerheten i området. Vi hoppas på att denna trend av trygghet fortsätter under dagen.

Väder:
Dagens väderprognos visar på en dag med molnigt väder och temperaturer som ligger mellan 3 och 4 grader Celsius. Var förberedd på den kyliga temperaturen och kanske ta med en extra tröja eller jacka när du ger dig ut idag.

ica_helsida
slottsby_helsida
connys_helsida
defacto_helsida

Övervåningarna öppnas upp på Mälartåg

Notiser Från och med torsdagkväll och successivt under natten mot fredag den 8 december kommer övervåningarna på Mälartågs dubbeldäckare att åter öppnas för resenärer. Detta sker efter att en säkerhetsutredning konstaterat att ingen säkerhetsrisk föreligger.

storemore_helsida
pantamera_avc_helsida
wenngarn_jul_helsida

Tekniska Problem Störde VMA-testet

Nyheter Måndagens välkända VMA-test (Viktigt Meddelande till Allmänheten) ställdes inför oväntade tekniska hinder, vilket resulterade i att varningssignalen inte nådde stora delar av centrala Stockholm och norra delar av länet.

centrum_host_helsida

Misstänkt brand i byggbarack

Blåljus Tidigt på morgonen den 5 december rapporterades en brandincident i Steninge slottsby, där en byggbarack på Mejeriets väg engagerade räddningstjänsten och polisen.

joes-helsida

Konkurserna ökar med 59 procent i kommunen: Uppgifter från UC

Notiser Under de elva första månaderna i år har konkurserna i kommunen skjutit i höjden och nått en ökning på hela 59 procent jämfört med föregående år. Enligt färska siffror från UC, ett kreditupplysningsföretag, har antalet konkurser ökat dramatiskt från 29 till 46.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Kampsport

Förening

joes_outsider
swedol_outsider
slottsby_outsider
centrum_outsider_host
ridskola_2020_outsider
nrh_sigtuna
storemore_out
pantamera_out
connys
wnngarn_jul_outsider
ica_outsider